Merhaba;
Aliexpress fiyatları gerçekten çok uygun şuanda Türkiyede satılan kargo dahil 4 adet fiyatı sıfır fiyatları toplamda 80-100 lira arasında. Aliexpress ile bana komisyonu her şeyi dahil 40 liraya geldi. Arada %50 kadar oynama var.
Şimdi ben ilk kez alış veriş yapacağım için bazı sorularım var aklımda.
Öncelikle PTT Kargo ile adres bilgilerime göre 4 adet ayrı ayrı kargo gelecek. Ben bunun rahatsızlığında olmak istemiyorum. Ben direkt şubeye gitmesini istiyorum; ancak şubeye değil evime gelecek bunu biliyorum. Kargo takip numarası geldiği zaman İstanbul'a giriş yaptığı zaman Ptt kargoyu arasam acaba kargoları en yakın şubeme rica etsem oraya göndertirler mi? Bir sıkıntı olur mu? Aynı maili Ptt yetkililerini de gönderdim.
Ayrıca 17-27 gün arasında gelir yazısı var tahmini olarak. Bu biraz uzun süre olmasına rağmen bekliyeceğiz yapacak bir şey yok.
Aldığım ürünler gümrükte takılmaz dediler;
Ürün 1 Ürün 2 Ürün 3 Ürün 4
Verdiğim linkte ki gibi arkadaşlar. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Ödeme geçildi; ödeme onayı mail olarak gelmiş ama tekrar baktığımda hepsinin 5-6 saati var onaylanması için onu gördüm. Şimdiden teşekkürler.
ürünler degil fiyata dikkate alırlar 200 doları geçmedigi sürece istersen otomobil al ben hemen hemen hergün RC nitro aramam işin parça alıyorum
daha dün geldi 1 adet motor 4 lastik 6 tane nitro yakıt birlikde 150 dolar tuttu dün ptt görevlisi kapıma kadar getirdi