Suan sadece indexler gec alıyor, facebook sayfalarında fayda etmiyor, ara sıra tanıtım yazıların ekliyorum, google adwords girdim bir süre param olsa yine girecegim
"Suan sadece indexler gec alıyor" bunu aşsan zaten gerisi gelecek sorun olan zaten bu. Şöyleki adı üstünde "haber" ziyaretçiler günlük ne olup bitmiş onu ögrenmek için haber sitelerini ziyaret eder yada dünden kaçırdıkları önemli konu varsa onu araştırır siteye erişir misal bugünün en önemli konusu Analytics raporuna baktığım zaman 200 kere "efekan sürer" aramalarından siteme ziyaretçi gelmiş eger bu haber saatler sonra yada 24 saat sonra index alsaydı 200 ziyaretçi bu aramadan gelmeyecekti "hüsamettin cirit" bu aramadanda 100 kişi gelmiş bunları bu şekil çogalta biliriz ve bunlar gibi onlarca arama sonuçlarından gelen ziyaretçiler çoğumuz deriz okadar baba haber sitesi varken bizim sitelermi iş yapacak diye hatta kendi sitemi kurana kadar bende öyle düşünüyordum ama işin aslı gerçekten öyle değilmiş bazen doğru bildiklerimiz yanlış çıkabiliyor ben aramalardan gelenlere şahit olduktan sonra disiplinli bir şekilde çalışma ile en baba yerlere gelinebilecegine adım gibi emin oldum yeterki girilen konular hızlı bir şekilde index alsın faceye takılma beş para etmez oradan gelecek 10k hiti yemin olsun googleden gelen 10 kişiye degişmem google adwords işinede girme derim oraya para yetiştiremessin + sanada faydası olmaz gelip gecici ziyaretçiler için verdiğin paraya yazık ona verecigin para ile sitenin seo işlerini hallettirebilirsin