Konuyu açıp bir bilgi almak istemiş bizden verilen cevaplar içler acısı gerçekten. Yeni kanalda dikkat edilmesi gereken birçok şey var aslında sanırım bu soruyu komik bulanlar kanalı açıp direk video yüklüyorlar. Kısaca yapılacakları anlatıyım daha sonra detaylı bir anlatım ile konu acıcam. İlk olarak bir kategori belirlemelisin tek kategoride video yüklemen en mantıklısıdır ardından o kategori için bir logo oluştur yada internet üzerinden bulabilirsin yeni kanal tasarımında birde kapak resmi mevcut yeni bir kapak resmi oluştur o kapak resmini alttaki resme göre ayarlarsan orada tam gözükecektir yoksa kabul etmez. (Kırmızı alan kanalınıza girildiğinde görülen kısım) biraz daha geniş yaparsın olayı kavrarsın.

Kapak resmi burada

Ondan sonra yapman gereken ise "video yöneticisi / kanal ayarları / varsayılanlar" kısmında kanalın kategorisi ile ilgili etkili başlık, açıklama ve etiket girmelisin altta yorum ayarları mevcut bu yorumları yazıldığı gibi izin ver yapmamanı öneririm onaylı yapmalısın cünkü birçok küfür yada argo kullanan kişiler mevcut bunlar videonuzun spama düşmesine neden oluyor yorumlarını onaylı yapmanız en mantıklısı. "video yoneticisi / kanal ayarları / video içi programlama" Öne Çıkan Kanal kısmını aktif et logonu istediğin yere koy bu kanalına abone olmaları için dikkat çekici bir özelliktir her videoda logon belirlediğin yerde gözükür. Ve alttaki seçenek "Tüm videolarınızda videolarınızdan birini öne çıkarın." bunuda aktif etmeniz yararınıza olur en beğendiğiniz videoyu seçin bu seçenekte şimdilik bu kadar yazabildim kısaca anlatım ile kolay gelsin.