yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak ben sana ve senin kafandakilere şunu yazayım. Madem okuma ve anlama güçlüğü çekiyorsunuz? Madem benim yazılarımı hala çarpıtma yoluna gidiyorsunuz?

ARKADAŞ FENERBAHÇE'Yİ ALAKADAR EDEN BİR BAŞLIĞIN ALTINDA NE YAPIYORSUNUZ? BU NEYİN HAZIMSIZLIĞI, BU NEYİN ÇEKEMEMEZLİĞİ Kİ GELMİŞSİNİZ FENERBAHÇE İLE ALAKALI BİR BAŞLIK ALTINDA FENERBAHÇE'YE HAKARET EDİYORSUNUZ, FENERBAHÇE'Yİ KÖTÜLÜYORSUNUZ? ANLAYIŞ PROBLEMİ Mİ VAR? ORTAMDA GS'YE HİTABEN TEK BİR KÖTÜ YAZI VARDI DA SİZ ONDAN MI SAVUNMAYA GELDİNİZ? ARKADAŞ FENERBAHÇE İLE ALAKALI BİR BAŞLIKTA NE YAPIYORSUNUZ? HASTA MISINIZ, SORUNLU MUSUNUZ, BU NEYİN TAKINTISI? HALA SABAHIN 5'İ OLMUŞ FENERBAHÇE'YE YÖNELİK HAKARET ETME DERDİNDESİNİZ. SİZE NE AZİZ YILDIRIM'DAN? AZİZ YILDIRIM'A HAKARET, KÜFÜR ETMEKTEN BAŞKA BİR İŞİNİZ YOK ADAMI TUTUP KARŞINIZA GETİRSEK ELİNİZ AYAĞINIZ BİRBİRİNE DOLANIR "AMCA" DİYE PEŞİNDE KOŞTURURSUNUZ. O GİTTİKTEN SONRA DA SIRITARAK MUHABBETİNİ EDERSİNİZ, KÜFÜR ETMEZSİNİZ. BU KADAR TERBİYESİZLİK OLMAZ. BİR SIYRILIN, BİR DÜŞÜN YAKADAN NEDİR BU YA? FENERBAHÇE'Yİ KENDİNİZE DERT EDİNDİĞİNİZ KADAR GİDİN DERSİNİZE ÇALIŞIN DA BİRİLERİNE HAYRINIZ DOKUNSUN.

şimdilik koyu yazıyorum, eğer bu yazdığımdan da bir şey anlamazsanız yazı puntolarımı daha büyütüp yazarım. Diğer arkadaşlar ve okuyan kişiler sizlerden özür diliyorum ancak bu 3-5 kişiye saatlerdir aynı lafları söylememe rağmen hiçbir şekilde utanma, sıkılma yaşamadan gelmişler laf yarıştırıyorlar. Sözlerim bu 3-5 kişi dışındaki arkadaşları kapsamıyor lütfen alınmayın.
Gs ı kötülemedin mi kardeşim ?
GS batıyor
Ünal Aysal sizi batıracak
O gidince göreceksiniz

Bunları diyen ben miyim ?
Bak bakalım senin bu mesajından önce kötü ne demişim ?
Sen GS a giydirdin
Bende sana cevap verdim

Nedir bu Fenerlilerin hem herşeyi yapıp söyleyip hemde sonrasında MAĞDUR edebiyatı yapmaları anlamıyorum.

Aç bak ! kim kime giydirmiş önce !