Ses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suna kisaca sike yaparak ve sike yaptigi tescillenerek sampiyon olup puan farkini actigi sezon diyelim boyle afilli laflara gerek yok.

Halsiyetsiz sampiyonluklari, puan farki yemeye tercih ederiz biz sıkıntı yok yani kendini fazla kasma kedi millet yazini beyeniyorum dedikce bos konusmaya basladin farkindasin demi, gec oldu hadi yat sen artik
Az evvel senin gibi bir arkadaşa bir soru sormuştum, okumuşsundur. Tekrar ediyorum;

88-89 ve 92-93 sezonundaki BJK'nin şampiyonluklarını kimler çaldı onu bir açıklar mısın?

- 88-89 sezonundaki maç için Malatyaspor'lu futbolcular Telegol programına çıkıp da Serhat Ulueren'e hangi kulübün adam başı 2 milyon TL verdiğini ve BJK maçını almalarını istemiştir?
- 92-93 sezonundaki Ankaragücü maçında ilk 30 dakikada GS'den transfer edilen Zalad'ın evlere şenlik 5 gol yiyişi ve bu görüntüleri TV'deki Fenerbahçe düşmanı spor yorumcularının bile saatlerce izleyip, tahlil ederek açık açık şike yapıldığını yorumladığı maçı Ankaragücü kiminle yapmıştır?

Haysiyetli şampiyonluklarınız bunlar ise, haysiyetsizlerini düşünemiyorum Haydi yeter atari salonları bile kapandı.

Topuk Yaylası diyene kadar Beleştepe için devlete olan borcunuzu ödeyin