SanTieG0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel kardeşim bak. Sercan Kaya o maçta Bucaspor takımının 18 kişilik kadrosunda yoktu. Bunu anlamamak için gerizekalı olmak lazım kusura bakma. Milyon kere yazıldı, federasyonun sitesinden maç kadroları koyuldu buraya hala bildiğinizi okuyorsunuz yahu bilmeyen adamların fikirlerini yönlendirmeye çalışıyorsun burada.

Trabzonspor kadrosu 60 puan toplardı he güldürme beni. Selçuk ve Burak'ı görüyor musun bilmiyorum şampiyonlar liginde devlerle mücadele ederken takımı sırtlıyorlar bırak Türkiye ligini. Neymiş ondan sonraki sene puan toplayamamışız arkadaş beyni olan herkes aradaki kadro kalitesi farkını görür şampiyon kadro Trabzonspor tarihinin en iyi kadrolarından birisiydi. Zaten hepsi Galatasaray'ı sırtladı bizden sonra.
GSyi sirtlayan Fatih Terim. FT gitsin, eski hallerine geri donerler. FTye sen BJK kadrosunu ver, sampiyon yapsin. Sizin su anki kadroyla bile FT 65+ yapar.

Buca -TS macinda Sercanin oynadigini iddia eden yok zaten. Bucasporun maci sattigini idda eden var. Sen benim yazdiklarima cevap verebiliyorsa ver, piyasadaki Sercan Kaya muhabbetine degil. Yukarida videosu konulmus, oyle gol reklam filminde bile olmaz.

Mesela sen isin gorulsun diye birine rusvet vermek istiyorsan, direkt olarak vermezsin. Onun cocuguna, karisina vs gemi, ev, araba satarsin degerinin cok altinda, 0% faizle. Yada fazladan ekonomik getiri icin birseyi satarsin adama. Mesela tabata 8 milyon etmez, ama transferde 8 milyon yazilir. Niye 8 milyon oldugunu tabatanin takimini o sezon yaptigi maclari inceleyerek anlayabilirsin. Sizinkiside o hesap. Buca Fenere 3 atacak kadarguclu degildi, ayrica sizden yedikleri o triska golu yiyecek kadar kotu degildi. Ama iste ne yaparsin Benjamin abi askina atiyorlarda, yiyorlarda. Neyse o golu yemeseler, Sercani almaniz imkansizdi. TS de hic oynamayacak adami aldiniz durup dururken. Zaten adamda TS de bir resmi macta oynamadan transfer oldu baska takima. Yok 1-2 mac oynadiysa bilemem, ama bildigim hic oynamadan gittigi.