Site adresi : pm ile verilcek.
Sitenin aylık getirisi: günlük 1,5-2 dolar gelirli
Sitenin açılış tarihi: tam hatırlamıyorum ama mart ayında açıldı sanırım
Kategori, sitenin içeriği nedir: genel blog
Günlük hit sayısı, kaynak link: 200-750 tekil arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: blogspot ( alan adı söylendirildi)
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: blogspot
Yazılım lisans sonlanma zamanı:blogspot
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Merhaba arkadaşlar bende siteiy elden aldım.Aldıktan sonra seo çalışmaısnı yaptım.Domain iddaaa ediyorum 10 numara bir domaindir.Daha önce haber sitesi olarak kullanılmış.Şuan domain bile min. 75-100 liradan gider.
Haber 7de backlinki varmış alınca fark ettim.Siteye günlük konu eklenmeli.günlük 1,5-2 dolar getirisi var yükselmesi çok kolay şekilde sağlanır.Normalde geliştirmek için aldım ancak nakit lazım kreid kartı ödemesi yapacğaım.
Alan kişiye bütün detayları anlatırım kolayca günlük 5-10-15 dolor gelirli hale gelir.Site blogspot alt yapısını kullanıyor.
Ciddi alıcılara pm atarım.Hemen alı düşünenlere.Öyle teklif verip site adresi öğrenmek isteyenelre asla pm atmam teklifleirni saymam.
Adsense ve hit bilgilerini ciddi kişiler ile paylaşacağım
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:51:33 -->-> Daha önceki mesaj 14:49:10 --
Not: Gelirli siteniz olmasınız istiyorsanız 35 lik çalışmayı uygulayalım sitenize.Bu siteye 35lik çalışmamın sadece yarısı uygulandı.
Bilinmesi gerekenler: Site saniyede index alır.Saniyede sıralamaya girer.Özügn makaleler ile seçilmiş analiz edilmiş konular girilirse GARANTİ VERİYORUM 1 AYA KALMADAN 5-10K HİT VE GÜNLÜK 10-15-20 DOLAR GELİRLİ HALE GELİR.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:52:31 -->-> Daha önceki mesaj 14:51:33 --
aÇik attirim sonlanma zamani 24 saat sonra