JaMeRoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. yazarlar tarafından yazılan yazılar anında yayınlanıyordu artık. (bir filitreleme yaparak istenmeyen kelime ve reklamları filitreliyebilme kabilyetine sahip olduğu için artık inceleme yapmama gerek kalmamıştı. hiçbir yasaklı içerik kelime vs eklenmedi o günden beri)

2. Wordpress Al in Seo eklentisi güncelleme istemişti gerekli güncellemeleri yaptım sonra farkettimki aynı anda kendini disabled yapmış hemen enabled yaptım hiçbir değişiklik yapmaksızın.

3.Sorunu farkettiğim anda Google Webmaster Tools a baktım İçerik Anahtar Kelimeleri bir sürü kelime varken liste boşalmış Veri Yok >> Olası Nedenler diye ilk haline geldiğini farkettim.

4.Aynı hostta olan bir domainimde uyarı mesajı almış Googlebot, sitenize erişemiyor gerçi bu aynı hostumda olan domain için hiçrbirşey yapmamış wordpressin kendi temasını bırakmış öyle test yayınında kalıyordu.

sizce neden ne olabilir googlede bırakın gerilemeyi aranan kelimesinde hiç listelenmemişim. Halen ziyaretçi geliyor belirgin bir hit kaybıda yok ortalama aynı ama neden bu kelimede aniden düştüm.
1. seçenek size olumsuz değil olumlu olarak yansır. tabi sorunsuz bir şekilde yapıldığında. eklenen içerikler sorunsuz ve sonradanda silme gereksinimi duymuyorsanız size olumlu yansır.

2. eklentiden kaynaklı anahtar kelimede düşme ihtimali düşük olsada vardır.

3. webmaster tools bazen saçmalayabiliyor. google sitenize giriyor, makaleleriniz indexleniyor ve arama sonuçlarında da çıkıyorsa sorun yok demektir.

4. sunucu kaynaklı google bir süre sitenize erişememiş olabilir. bu her sitede olan bir durum. çok uzun süre kapalı kalmadıysa problem olmaz.

sitenizin bir defa ziyaretçi sayısında pek bir değişme olmadığını belirtmişsiniz, bir defada büyük ziyaretçi kaybı yaşıyorum demişsiniz. yeni olan bir şey mi bu?

bu tür sorunlar genelde sitenin değer kaybetmesinden kaynaklanır. herhangi bir backlink çalışması yaptırdıysanız sorun bundan kaynaklı olabilir ya da kopya içerik yayınlamaktanda olabilir. ziyaretçi sayınız ve yaptırdıysanız backlink çalışmalarınızla ilgili bilgi vermeniz gerekirki size daha fazla yardımcı olabilelim.