Karşı tarafın iddaası o yönde, bir müşterimizin kendisine saldırı yaptığını iddaa etmekte, müşterimizde bunu kabul etmemekte, biz vergi dairesine, ticaret sicil odasına kayıtlı bir firmayız saldırı gibi konularla ilgimiz olamaz, saldırı alan kişi ile de görüştük, konudan rahatsız olduğumuzu bildirdik kendisine saldırılar sonlanana kadar ücretsiz koruma hizmeti sağlayabileceğimizi hatta dava konusunda ankara bilişim suçlarında görevli arkadaşlarımıza yönlendirebileceğimizi bildirdik, elimizden başka bir çözüm gelmemekte, umarım gerçek suçlular bulunur.
Benim ki iddadan öteye Arif bey. (Sanırım arif beysiniz). Ben Orçun bey ile bunları 2 kere toplamda 4 saat konuştum. Evet kendileri böyle bir öneride bulundular bana ama bu şekil 1 teklifi kabul etmem benim boyun eğmem demektir. Hayatta hiç bir şey için boyun eğmedim ben. Ucunda ölümde olsa bildiğim doğrudan dönmem. Sizin samimiyetinize her zaman güvendim bu yanlış anlaşılmasın. Eğer öyle olmasa 2 saat telefonla konuşamazdık Orçun beyle sanırım.
Evet iddadan öteye dedim konu başında. Size basit bir örnek vereyim. Sizle 1 konuda rekabet ediyoruz benim gerilemem sadece sizin işinize yarıyor burada farklı bir suçlu aramak ahmaklık olur her halde.
Siz dedim yanlış anlaşılmasın bu 2 sitesi arasındaki rekabet yoksa hiç bir şekilde Orçun Bey Arif bey ve ekibi ile alakalı bir durum değil. Örnek olarak verdim.Ortada 2 sitenin var olan bir rekabeti söz konusu.
Ve ben siteyi yaklaşık 1 ay önce devr aldım ciddi bir paraya. Saldırtan şahısla ne bir sohbetim olmuştur ne bir muhabbetim. Devr aldım sitede 2 sene önce görevli bulunmuştum. Sahibi ile anlaşamadık bırakmıştım. Saldırtan şahsın eski sahibi ile husumeti var imiş. Her neyse.
Ben hiç bir zaman sizi ve ekibinizi asla suçlamadım. Bunu Orçun Bey'e telefondada söyledim buradan bizzatta söylüyorum.