birwebci nikindeki şahsın olayını baştan anlatayım kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Zaten yukardaki mesajları okuyan herkes durumu anlayabiliyor.
Bu kişi programı aldıktan sonra hata alıyorum şikayeti ile bana mail attı. Uzak masaüstü ile bağlanıp baktığımda hesaplarını programa eklerken uygun şekilde işlem yapmadığını gördüm. Yani bu konudaki ilk mesajda bulunan videolu anlatıma göre giriş yapmamış. Burada bu adamın konuyu okumadan etmeden bodoslama programı alıp bi de kullanmaya çalıştığı anlaşılıyor. Aynen bunun gibi benden iade için hiçbir talepte bulunmaması da bunu destekler nitelikte. İade hakkı olduğunu dahi bilmiyordu diye tahmin ediyorum.
Benim bu adama iade teklif etme nedenime gelince;
Bilgisayarım yanımda olmadığı için gönderilmiş postalarıma falan bakma fırsatım olmamıştı. Kimse madur olmasın belki mail atmıştır, belki pm atmıştır banlandığım için görememişimdir düşüncesi ile iade alabilirsiniz dedim(cep telefonumdan mail atarak). Ama bu şahıs hala buraya yazdığı yalan yanlış şeylerde ısrarcı olduğu için bir yanlış anlaşılma olmadığını, art niyet olduğunu anladım. Çünkü r10da banlı olmamdan dolayı buraya birşeyler yazan insanlara benim mesaj yazdırdığımı söyleyecek seviyeye düşmüş durumdaydı.
alakası yok , banlanan kişi tarafından yazdırılmış mesajlardır bunlar. Çok iyi niyetli adam çalıştıramadığı programın para iadesini ancak r10daki mesajlarımı silersem yaparım gibi acizce bir teklifle gelmiştir bana.
Şuan geçmişte bu adama gönderdiğim maillere baktığımda en son maili benim attığımı ve uzak masaüstü için bağlantı açmasını istediğimi ama herhangi bir cevap vermediğini görüyorum. Dolayısıyla benim satıcı olarak müşteriye cevap vermeme gibi bir durumum olmadı, müşteri bana cevap vermedi.
Ben bu kişiye ne zaman yardımcı olmak istesem uzak masaüstü bağlantısını vakti olmadığını söylerek veya hiçbirşey bile söylemeden görgüsüzce kapattı. Peki ben neden bu kişinin bilgisayarına bağlanıyordum?
Programımı alan müşterilerim bilirler. Programımı olabildiğince kullanıcı dostu, sade yapmaya gayret gösterdim. Kullanıcı hatalarını önlemeye yönelik düzenlemeler, arayüzü kullanımı kolaylaştıracak şekilde yapmaya özen gösterdim.
Şu müşterimin yorumunu buna delil gösterebilirim:
Programın çalışması ve kolay arayüzü ile arkadaş güzel bir şey çıkarmış elline sağlık
Amaan konudaki videoyu izlememiş, programa hata verdirmiş deyip sallamadım, sorunun kaynağını anlayıp güncelleme yayınlamak için bu kişinin bilgisayarında programı inceleme ihtiyacı duydum. Ama söylediğim gibi buna olanak tanımadı.
Bu yazdıklarımdan sonra da gelip burada yalan yanlış şeyler saçmalayacağını biliyorum. Senle uğraşacak vaktim yok. Artık programı satmıyorum, satışı da durdurdum. Al konu senin olsun. Bütün sayfalar senin istediğin kadar saçmala.
Ayrıca şunu da söyleyim:
Elazığlı168 nikindeki kişi o zaman moderatördü heralde. Ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmemiz gerektiğini anladık demiş.
Evet üyelerin ağzından çıkan sözlere dikkat etmesi gerektiğini, moderatörlerin işini düzgün yapmaya özen göstermesi
gerekmediğini anlamış olduk. Teşekkürler...
Hala ne konu taşınmış, ne de taşınmamasının nedeni açıklanmış değil...