açıklıyorum; o ifade şu demektir: 2 yazı teslim ettim...sayfaya girip de müşterinin ne yazdığına baktığım zaman 'yazıları aldım ama hiç beğenmedim, konu tekrar günceldir, başkası yazsın' dediğini görmek de vardı, öyle bir şey olmadı neyse ki, memnun oldum...tercümesi budur...
herkesin kendine özgü bi ifade tarzı vardır, ben de öyle ifade etmişim, anlaşılmamış...hatta müşteri de yanlış anlamış...olabilir...benim açımdan sorun yok, konu artık bende değildir, benim açımdan kapanmıştır...yazacak olana başarılar dilerim, siparişi verenin de yazılarını en iyi şekilde yazacak birini bulmasını dilerim...samimiyetle...yazar da bulunur, müşteri de bulunur, sıkıntı yok...derdimiz bu olsun. (:
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:07:45 -->-> Daha önceki mesaj 07:44:15 --
ek: arkadaş sağlam görünüyor. bana yazdığım 2 yazıyı beğendiğini ifade etmiş (teşekkür ederim), ödemesini yapmayı da teklif etmiştir...ne var ki kendisi de ifademi yanlış anlamış...an itibariyle doğru anlamış bulunuyor, fakat benim için mevzunun tadı kaçtı...durum bundan ibarettir, dağılabilirsiniz. (: