Bunlar tamamen göz korkutmaca. Çünkü benzer durumu daha yoğun bir şekilde yaşadım.
http://www.tablet.gen.tr/concord-tab...zarlamasi.html adresindeki yazı sebebiyle önce saçma sapan "yok siteni kapatırız, yoksa ceza alırsınız" şeklide üslubu garip bir e-posta geldi. Yazımı gözden geçirdim, avukat arkadaşım okudu ve onlara cevap yazabileceklerini söyledim. Yani yasal haklarını korudum, yol gösterdim.
Sonra bana da bir dosya numarası geldi. O dosya numarası dava dosyası değil aslında. Başvuru numarası gibi bir şey. Zaten o numarayla araştırma yapınca bir dava da bulunamıyor.
İçeriğinize güveniyorsanız, bunda yasal bir suç yok diyorsanız yani hakaret v.b. bir şey yok diyorsanız kaldırmayın. Ben ne yazımı ne videomu kaldırdım. Onlarca yorum var ve herkes şikayetçi. Kimisi ekonomik durumu zor olmasına rağmen çocuğu sevinsin diye almış ama beklediği gibi çıkmamış. Böyle örnek olaylar beni daha da etkiledi. İnsanlar bilmeli böyle şeyleri.
Diğer yandan Çağrı Öztürk gerçek biri değil. O sahne adı. Gerisini siz düşünün...