frhtckr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ara ara kesintiler yaşanıyor yine

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:59:19 -->-> Daha önceki mesaj 23:44:59 --

Herhalde şuan komple gitti
merhabalar gece olması sebebiyle sunucumuzda güncelleme yapılmıştır bu güncelleme ile ilgili tüm müşterilerimize bilgi maili gönderilmiştir. Spam kutunuza düşmüş olabilir mail oraya bakabilirsiniz

saygılarla

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:19:38 -->-> Daha önceki mesaj 19:15:54 --

bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya abone olsaydım daha iyi olacaktı, Açıldığında komple yedekleri almam lazım aksi taktirde sitenin durumu vahim ötesi birşey olacak.

Ucuz etin yahnisi yenmez...
frhtckr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben yedegimi almıstım dun sıte kapanmadan once.. Bu ayın 15inde taşıyacagım siteyi.
Son yazdıgına katılıyorum..
merhabalar son zamanlarda sunucumuzda alınan saldırılar diğer kullanıcılardan kaynaklı bir durumdur vede burada sizde görüyorsunuzdur bazı firmalara da böyle saldırılar geliyor vede buradan bildiriliyor .anlıyorum sizinde siteleriniz kapalı kalıyor ama bu durumu kasti bir şekilde yaptığımızı zannetmeyin nasıl böyle bir şey yapabiliriz.

sitelerinizi bizden alıp başka firmaya geçmeniz en dogal hakkınız buna kimse bir şey diyemez.

Ama bu kensintileri kasti olarak yaptıgımızı anlamayın ..Bu sunucuda sizden başka kullanıcılarada hizmet veriyıoruz. Böyle bir sorun oluştugu zaman sorunun
durumuna göre çözme zamanımızda uzun oluyor biraz empati lütfen

her sunucuda kesinti oldugu zaman buraya yazıyorsunuz buraya ben bu yazdıklarınızda bir samimiyet göremiyorum , kasti olarak buraya yazdıgınız belli Buraya yazdıgınız gibi sitemizden bir destek talebi açtıgınızı görmedim . sorunlar olabilir düzeltilebilir ama her sorun oldugu zaman müşteri yorumları sayfasına bunları yazmanız ne kadar etik ? yine

sorularınız yanıtsız kalmasın diye cevap veriyoruz...

saygılarla