SİTELER SATILMIŞTIR..
Site adresi:
Site adresleri için pm isteyiniz
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):
Sitenin aylık getirisi: reklam konulmadı
Sitenin açılış tarihi: 1 yıllık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Moda
Günlük hit sayısı, kaynak link: 50-100
Site 1: 70 Adet makale vardır. Hepsi tek tek girilmiştir. Her yazıda en az 20 adet seçilerek tek tek yüklenmiş resimler bulunmaktadır. Seoya uygun olarak hepsi isimlendirildi resimlerin. Her yazıda özgün olarak 3 etiket bulunmaktadır.
Site 2 : 83 Adet makale vardır. Hepsi tek tek girilmiştir. Her yazıda en az 20 adet seçilerek yüklenmiş resimler bulunmaktadır. Seoya uygun olarak hepsi isimlendirildi resimlerin. Her yazıda özgün olarak 3 etiket bulunmaktadır.
Site 3 : 70 Adet makale vardır. Hepsi tek tek girilmiştir. Her yazıda en az 20 adet seçilerek tek tek yüklenmiş resimler bulunmaktadır. Seoya uygun olarak hepsi isimlendirildi resimlerin. Her yazıda özgün olarak 3 etiket bulunmaktadır. Not: Arkadaşlar işlerim dolayısıyla artık sitelerime eskisi kadar zaman ayıramıyorum. Bu sitelerlede çok fazla ilgilenemedim. Tanıtım yazısı vb hiç bir çalışma yapılmadı. Özgün olarak yazılar eklendi ve öylece kaldı. Alıcak olan kişi gönül rahatlığıyla alabilir. Yazıları tek tek yazdırsanız bu miktarlardan kat kat fazla tutacaktır.
Son Olarak şunu belirteyim. Domainlerin yenileme süresine 2 gün kaldı. Domainler isimtescilde. Fiyatları çok makul tutuyorum bu nedenle. Hazır temiz site arayanlar kaçırmasın derim.
Site Başı Ücret 30 TL İlk Gelen Alır.. Hit Bilgileri Şu Şekilde. 2013 yılının başından beri hafta hafta grafik şeklinde koydum.