Merhaba arkadaşlar ,

Şu sıralar r10'da ciddi anlamda bir kurallara uymamazlık , vurdumduymazlık var. Bunu size sadece 1 kategori altında örneklendireceğim. Örneğin benim uzmanlık alanım Facebook kategorisi. Düşünüyorum da , bundan 5-6 ay önce burada kategoriler tamamen başlıklara uygun , içerikler doğru şekildeydi. Fakat bir süre önce moderatörlerin kalkması sebebiyle yönetim her yerle ilgilenemez oldu. Bu bir eleştri değil , bu gerçekler. Şimdi size bir kaç kural ihlalinden bahsedeyim...

1 ) Başlıklar BURADAKİNE uygun bir şekilde açılmıyor.

2 ) R10.net platformunda din , dil , ırk ayrımı yapan , milli ve vatan duygularımızı suistimal edip bunun üstünden para kazanılan işler yasaktır. Ama nedense milletin BURADAKİ kurallar umrunda değil.

3) Facebook kategorisinde organik olmayan bütün sayfaların yasak olduğu kanısındayım. Ama çoğu arkadaş tecrübesiz olduğundan hangisi organik hangisi otolike farkedemiyor. He ben biliyorum ama benim söylediklerim kimsenin umrunda değil. Unutmayın ki otolike son 1 ayda yapılmamış olabilir. Sayfanın kuruluşuna kadar gitmeniz gerekmektedir. Ama BURADAKİ sayfa otolike olmasına rağmen dediklerim umursanmıyor.

Neyse sevgili arkadaşlar ve r10 yönetimi , bu iş böyle çok uzun yürümez alır başını gider. Ben size sadece 1 kategoriden örneklendirme yaptım. Lütfen r10 yönetimi sesimi duysun ve bu işlere birazcık özen göstersin.

Saygılarımla ,

Barış ÖZER