Bende tekrardan düşüncelerimi paylaşmak istiyorum...

Wp gerçekten'de güzel buna olumsuz cevap vermek mümkün değil.Ama kim ne derse desin google'nin yeni açılan wp sitelerine negatif baktığını (tamamı değil ama diğerlerine bakacak olursak bu wp'de daha yaygın).Özellikle blogger bir sene önce taranmayan çıkmayan insanların sürekli şikayet ettiği bir alt yapıydı.

Peki şimdi durum sizce nasıl ?.Seo ayarları wp kadar iyi olmayan blogger 1 ayda 7 aylık wp sitenin alamayacağı index hızına kavuşuyor.Elgg phpfox gibi sistemlere tanıtım yapıyorsun yeni açılan wp siteleri resmen ezip geçiyorlar.Size bunların hepsi tesadüfmü sizce google özellikle bu son değişikliklerden sonra bir takım alt yapılara ayrıcalık tanıyıp wp sitelere neden bunu yapıyor (bu bir varsayım değil sürekli deneme yapan arkadaşlar bu durumu göreceklerdir.)

Evet wp çok güzel temaları bolca var.Seo ayarlarıda şahane.Fakat google gözünde wp özellikle bu son aylardır beş para etmiyor(genele dökmüyorum ama diğer sistemlerde bu durum çok az).

Şimdi ya blogger wp'den daha iyi.Yada google bazı sistemlere kıyak geçiyor.Kimse geçmiyor demesin bal gibide kıyak geçiyor.

Zaten phpfox elgg gibi sistemler pek kullanılmıyor ülkemizde bunun bir diğer nedenide bu olabilir.Özel yazılmış olan scriptlerin iyi hazırlandığı takdirde daha çabuk yol aldığını herkes biliyor.

Kısaca Şuan wp için durum pek iyi değil.Belki bu son değişiklikler dengeyi bozdu ama umarım ilerde düzelir bu sorun...