Adamlar yanlış birşey yazmamış. Her ne kadar insanların zoruna gitsede gerçekler bunlar. Sırf bunun için Ekşi kapansın diye TT olmuştu dün. Bende orda saydırdım biraz, rahatladım.
Ayrıca bende ekleme yapmak istiyorum. Türkiye'de olmasada arap ülkelerinde var olan islam teröristliktir. Bunu dün hep birlikte gördük. Türkiye'de durumun böyle olmamasının tek sebebi islamiyeti insanların anlayamamasıdır. Umarım hiçbir zaman anlayamayız ve yok olur gider.
Edit: Gerçekte hak etmediğinden değil ama sonuçta insanların inandığı bir değer, bir kişi olduğundan gavat kelimesini bende yerinde bulmadım.
Sana ve senin gibi insanlara yanlış birşeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum.
Sana saydırmak ve rahatlamak istiyorum ama değmezsin.
İnsanlara tepeden bakan, aguste comte'un 3 hal yasasına kendini şartlandıran.Sizin gibi faşist zihniyetler oldukça bu ülke gram ileriye gitmez.
Siz kim , biz kim meselesine gelincede . Siz Ortaçağın derinliklerinde kalmış, tuvalet adabını dahi bilmeyen. Osmanlı'nın sayesinde Dogu'ya gidemeyip batıyı somuren sözde ilericiler bizde gericileriz.
Tabi sizde geriden deh demek için...
Sana saydırıp rahatlamak istiyorum. Ama senin gibi aşağılıkça hakaret ederek değil. Senin değerlerine, ailene , dinine veya ırkına değil.