- HesapNO, yasalara aykırı olmayan çeşitli teknolojik araçlar yardımıyla, sitenin Kullanıcıları hakkında bilgi toplama ve bu bilgileri reklam yayın sisteminde ve içerik sisteminde kullanma hakkına sahiptir.
hayırlı olsun
Ordaki maddeyi şurda yazdığınız şekilde düzenlerseniz daha açık olacaktır , zira şurada dediklerinizin "bilgi toplama adı altında" değil de zaten iz sürüm ve " tracking" bilgisi olduğu aşikar.
Hesap nolar, ad soyad, nick, email, (bilemiyorum belki telefon da alıyorsunuz tam incelemedim) , toplanılan bir veri bankası içeriğinin her tür bilgiyi kullanma yetisinde olacağını bildirmesi tabi ki fark yaratıyor.
Zira o koyduğunuz maddeyi, herhangi bir sitede görsek dahi neleri toplayacağını az çok bilip kabul ediyoruz.
Konumunuz itibariyle, bu bilgi toplama işini (sitenizde) sınırlandırmamanız düşündürüyor. Fakat bunu yine de paylaşmanız güzel.
Ama son yazdığınıza bakarsak bu bilgileri hiç bir şekilde, demografik dağılım ve reklam eğilimlerinde kullanmayacaksanız zaten şu site işinize gelecek olarak pek yarayamayabilir.
yani illa ki siz bu bilgileri değerlendireceksiniz, site bu nedenle var. Bunu bile isteyerek kabul eden kullanıcılarınıza en iyi hizmeti sunacağınızdan şüphem yok.
Biraz teknik ve belki de stratejik konular olsa da sadece zaten varolan koşullarınızdaki maddeyi belirtmek istedim.
burda yazdığınız açıklamayı, kullanıcılarınızın bir teminat olarak görmesi dileğiyle.
Bir kullanıcımızın rahatsızlığını tüm kullanıcıların olası rahatsızlığı gibi görüp her geri bildirimi bir mantık çerçevesinde değerlendiriyor, ivedilikle aldığımız kararları uygulamaya çalışıyoruz.
İlgili madde için hazırladığımız yeni metin, danışman avukatımız tarafından incelenip onaylanmıştır. Geri bildiriminiz doğrultusunda almış olduğumuz bu karara vesile olmanız ve hassasiyetinizden ötürü sizlere ekip olarak teşekkür ediyor, bu tür yapıcı geri bildirimlerinizin devamını diliyoruz.