BilisimHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar r10 da sponsor kampanyasından 250 adet kullanıcımız oldu ama bunun 150 tanesini blokladık vede hesabını sildik nedenide ya sitelerinden kaynaklanan sorunlardan dolayı saldırı alınması yada fazla aşım yaptıklarından dolayıdır.Hiç bir kesinti kasten yapılmıyordur!!!

Neden kasten yapılsın? ne için siz bir sorununuzu 1 ticket ile diler getirmeyip art arda 4,5 destek talebi açarsanız fazla olanlar kapatılır ilgili destek talebinden size cevap verilir.

bLaCkReaLiSt sorunları çözüm odaklı yaparız sorunu çözmeden size bilgi maili göndersek sorun çözülmediği halde neden bir mail gönderelim ??? Bizim amacımız bizden kaynaklı olmayan yada kaynaklı olan sorunlarda ilk önce sorunu çözmek ondan sonra sorunun neyden kaynaklandıgı bildiren bir bilgi maili göndermektir!! sorun çözülmeden çözülmüş gibi bir mail göndermek ne kadar dogrudur? Ben böyle bir sorun yaşasam sorunu çözmeden bana bilgi maili gönderseler derimki sorunu çözün neden çözmeden bilgilendiriyorsunuz?

sizce hangisi dogru benim yazdığımmı sizin yazdıgınızmı ?

Cpanel sorunu hakkında lisansın alındıgı yerde sorundan bahsetmiştik bunu konuda da belirtmiştik neden bu kadar uzatıyorsunuz

ayrıntılı bilgiyi bu linkten bakabilirsiniz...

https://www.r10.net/showthread.php?p=...post1067239759

halen kapalı sabah bir ara açık gördüm sonra yine kapalı.