peki sizin bakış açınızla 1 haftalık sitenin olması gereken nedir 1. sayfaya çıkmasımı google botların hergün siteye uğramasımı ya 1 haftalık siteyi indexlediğine dua edin yeri geliyor yeni açılan site 15 günde index alıyor 1 haftalık siteden ne bekliyorsunuz ki ben hala anlayabilmiş değilim. siz sitenize en aşağı 40 gün düzenli hergün içeriğinizi girersiniz 1 aydan sonra dış optimizasyona başlarsınız alexanızda düşer biraz google da her geldiğinde bakar bu kişi hergün sitesini düzenliyor özgün giriyor der 24 saatte uğrayan bot günde 2-3 defa uğramaya başlar 3 ay sonra saat başı uğramaya başlar
1 haftalık değil, 1 günlük copy/paste sitemle index manyağı olmuştum. yaptığım da full karşı siteden konu çekmekti. bir günde 3k konu çekince index almayı biliyor ama, 5 tane özgün girince indexlemiyor işte. konu başlıkları rekabetin düşük olduğu alanlar, en az 10-15 hit gelmesi lazım diye düşünüyorum. c/p sitede 5k yı gördüğüme göre..
Aynen. Pingomatic başta olmak üzere tonla ping sitesinin listesi de var.
2-3 aydır günde 10-20 makale arası özgün yazı giriyorum. Her biri en az 300-400 kelime. Ne imlemelere ekledim ne de başka birşey. Bugün eklediğim yazı hala 1 hafta sonra index alıyor.
Facebook'ta paylaş diyen arkadaşlar için söylüyorum. Şöyle bir sıkıntı olabileceğinden facebook'ta paylaşılmasını bir süre sonra engelledim. Siteme eklediğim yazıyı google'da arattırdığımda sitem index almadığı için facebook adresinde ilk indexlenmiş olarak gözüküyor ve benim sitem copy-paste durumuna düşüyor.
Bayağı emek sarf ediyorsun doğrusu, index hızı düşük ama hit durumu nasıl peki? İnşallah emeğinin karşılığını alırsın..