SevkiBACAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle teşekkürler, Hocam bu forumda böyle kişiler olduktan sonra herzaman files kavgası çıkar.[Aslında Metin2'yi bunlar icat ettı, herşeyini bunlar eklediler]
İkinizde emek harcadınız ikinizinde beklentileri var bu çok doğru ancak kimse metin2 deki bir questi bir algoritmayı kendim yaptım diyemez bu 1 beni belki hatırlayanınız vardır zamanından pek çok problemler ve kavgalar sonunda metin2'yi bıraktım ismen çıkaramayabilirsiniz ama oyunlarım ve firmamı kesinlikle hatırlarsınız heleki o bir önceki muhabbette bahsettiğiniz forumla bayağı bir kavgamız olmuştu. Birbirinizle boş sidik yarışı içine girmeyin şevki m2devden alıyorsa m2devde elitpvp. den alıyor veya başka bir forumdan veya yazılımcıdan alıyor ve almış öğrenmiş demektir boş muhabbet yapıp birbirinizi kırmayın. Aranızdan biri çıksın ben şu algoritmayı ve questı sıfırdan dunyada olmayan şekilde kendim yazdım ve entegresi için gameforce ve ymir games ile bağlantıya geçiceğim desin kendimden ona dilediği kadar kredi geri ödemesiz bağış yapacağım umarım bu konuşmam sizlere birşeyler katar ve kesinlikle birbirinizin kalbini kırıpta burda üzmenize değmeyecektir. Güzel çalışmalarınızı takdir ediyorum ve takipteyim hayırlı satışlar diliyorum.