Onur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bu arada, DarksPrince gibi bende bu oyunda hile olduğunu düşünüyorum. Saatlerce oyunu inceledim, çıkan kağıtlara değil krupiyeye, masaya, kağıtları karan görevliye yoğunlaştım ama tahmin edileceği gibi hiçbir açık bulamadım. Tek aklıma gelen varsayım şu oldu: Kağıtlar dijital ve dışarıdan yönetilebilen, istenilen sayı yazılabilen türden. Ancak bize normal iskambil kağıdı gibi görünüyor. Biraz ütopik bir düşünce olarak görünse de, muhakkak bir hile vardır bu oyunda.
Hocam zaten kağıtlar dijital sisteme bağlı, ve farkettin mi bilmiyorum her masada teknik bir sorumlu var oyunu izleyen iş sadece krupiye ile bitmiyor ayrıca birde ana kumanda var kartlarda v.s sorun olduğunda oyunu açan esas sorumlular onuda görmüşsündür. Bence bunların sistemi risk analizine dayanıyor kısacası oyunu işlerine geldiği gibi yönlendiriyorlar ayrıca biraz kazandırıp hırs yapmaya bile neden olduklarını düşünüyorum.

Hiç hile hurda olmasa bile mantıklı düşündüğümüzde sadece kağıtlarla yönetilen kumarhanelerde bile gün sonunda kazanan yine kasa oluyor. En iyisi hiç bulaşmamak.

Neyse 2-3 el atıyım geliyim