çok alakası var.
Ben pollyannacılık oynamam, doğruyu söylerim
ben sana yalan konuşuyorsun demedim eğer burada soru sormasaydım daha büytük bir çıkmaza girerdim ne yapacağımı bilmezdim.
azim, zaman, biraz imkan dediler var Allah'a şükür ama nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum.
işte bunun gibi arkadaşlar sana Türkiye'de asla seo öğrenemeyeceğini belli ediyor. Türkiye'de sadece Yiğit (seozeo) canı isterse yararlı bişeyler yazıyor onun haricindeki tüm sitelerden öğrenebileceğin seo bilgisi h1 kullan 300 kelime özgün yaz w3 cart curt felan gibi asla işe yaramayan hatta seo ile hiç alakası olmayan şeylerdir. Translate ile bile olsa yabancı kaynakları takip et daha önce başka arkadaşlar da yazmış mümkünse ingilizce öğren.
Günümüzün en etkili seosu ziyaretçiyi oyuna dahil etmektir ziyaretçi yorum yapmalı sosyal media hesaplarında paşlaşabilmeli hatta gerekirse içerik bile girebilmeli sitene, ama bunu küçük ve yeni sitelerde başarmak pek kolay olmuyor zaten bunu başardığın an en kral seocu sensin gerisi hikaye. Arama motorları (youtube dahil) her şeyi ziyaretçi hareketlerine göre şekillendiriyor.
Şimdi sosyal medya hesaplarını kullanarak güçlü bir yazar profili oluşturarak işe başla ve sonra üst paragrafta yazdıklarımı başarmak için çalış, kolay gelsin
ingilizceyi öğrenmeyi zaten kafaya koydum ama sosyal medya yazar profili ile ne yapacağımı çözemedim