FelixCompany adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendim gibi birini daha bulmak sevindirici bi durum
Hocam ben parfüm alacağım zaman ilk iş internette aratıp kullanıcı yorumlarını okumaya çalışıyorum.
Ama kullanıcıların yorumlarını yaptığı tek yer ekşisözlük veya ona benzer sözlük siteleri.
Yani bu yorumları ve tanıtımları elimdeki güzel domainde toparlasam benze gayet hoş olur hiç olmazsa parfüm deneyimlerinin paylaşıldığı ve birinci ağızdan yorumların yapıldığı tek adres olur.
Parfüm alan kişilerin çoğu önce internette aratıyor parfümü sonuçta bi tekin acara gittiğinizde satıcı size tabi ki övecek içinde paçüli , portakal çiçeği vs. vs. diyecek . Ama parfüm alırken içindeki maddelerden çok kalıcılığı ve insanların beğenip beğenmemesi ön planda.
Bu yüzdende deneyim ve testlerin olduğu bir siteyi insanlar tekin acara gitmeye tercih edecektir diye umuyorum
Siteyi de bu hafta hayata geçireceğim şu anda öneri bekliyorum sizlerden
Eğer parfüm hakkında bişeyler yazıp çizmek isterseniz bir PM kadar uzağınızdayım
Ozaman hayırlı olsun hocam. Her türlü yardıma açığım, aslında düşününce parfümü kullanan insandan yorum almak farklı satıcının övmesi farklı.. Kulağa hoş geliyor