VeNuSaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
admin paneli için resim yerine demo kullanıcı adı ve şifre hazırlayıp en kısa zamanda öm ile bilgilendiririm.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:01:17 -->-> Daha önceki mesaj 17:00:38 --

Özel player, dediğiniz gibi JW Player'dır. İstenildiği gibi özelleştirme imkanı, tema seçenekleri, eklenti seçenekleri, logo seçenekleriyle özel bir player olduğunu düşünüyorum.
Dediğiniz konuda yinede haklısınız fakat sadece anlayan kişiler için geçerli olduğunu düşünüyorum. Normal bir ziyaretçi playerda sitenizin logosunu gördüğü zaman yeterlidir.

Onun dışında dediğiniz gibi kaynaktan kaynağa fark vardır. Şuan en çok kullanılan VK.com videolarında sorun vermektedir. Part sistemide onun için eklenmiştir.
Bu yüzden playerı Fragman/Trailer olarak kullanıyoruz.

Yorumunuz için teşekkürler
detaylı yorum yaptım sadece player konusunu yazmadım
Ama playerla ilgili dediğiniz , ben milleti kandırırırm bilmiyorlar normaldir demek. Normali söylemeniz her zaman daha etkili olur ,düşünceme göre ben de WP yi çok özel scripti ile playerımda verip ,"bence WP çok özel bir script diyebilirim" . Sizce bu normal mi ? Değil. Sonuçta bunu sattığınız kişi ziyaretçi de değil. Kimse çok özel durumlar hariç ziyaretçiye özel player da var demiyor hatta scriptim şu da demiyor.
Geliştiricilerin şu algıyı yıkması gerek aynısı kendi alanlarında olduğunda isyan ederken başka alanda böyle yapmak pek samimi olmuyor.

Yine ekleyeyim tasarımı geliştirmeniz güzel olacaktır oyuncu bölümünüz yine piyasada pek olmayan bir + dır .