Ufkabakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resimdeki ürün kutusu Galaxy NOTE 1 ait.

Ek olarak aşağıdaki bilgileri sunmanız, hem alıcı hemde sizin açınızdan daha iyi olacaktır:

Aşağıdaki sorumlarıma cevap verebilir misiniz?
1* Aletin üzerinde gelen AnTuTu var mı? Varsa kaldırıp en son sürümü (Şuan 3.2.2) kurup test edip, sonuç/skor kısmının resmini paylaşır mısınız?

2* Aşağıdaki Applikasyonu kurup, "System Information" bölümünde CPU ve Memory kısmında da yazan bilgileri paylaşırmısınız?
Applikation: Quadrant Standard Edition
Son Güncel Version: 2.1.1
https://play.google.com/store/apps/d...c3RhbmRhcmQiXQ..

3* MCKS IMEI Sorgulmasında Üretici kısmında yazanları aşağıdaki gibi alıp burada paylaşırmısınız?
http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

Örneğin:

4* Aletin üstünde gözüken IMEI numrasının "Kayıt Dışı" kalmama garantisi var mı? X Ay sonra telefonumuza "Kayıt Dışı" mesajı gelirse, uyguluyacağınız prosedür nedir?

Bunları soruyorum, çünkü satmaya çalıştığınız aletin tam olarak kullandığı donanım hakkında ancak bu şekilde NET ve DOĞRU bilgiye sahip olabiliyoruz.

Piyasada Kernel/Software hack ile Android versiyonu değiştiriliyor, AnTuTu skoru yükseltiliyor, İşlemci ve RAM miktarı dahi fazla/yüksek gösterilebiliyor. Ayrıca piyasada satılan kaçak/replika/sahte cihazların büyük çoğnluğunda, sistemdeki bir açıktan yararlanarak geçici 1-6Ay arası kayıt yapımı durumu var.

NOT: Numaralandırarak sordum, aynı şekilde cevap beklemekteyim.
Merhaba sorularınıza öncelikle cevap vereyim

1 ,2 madeleri en kısa zamanda videolu görsel olarak paylaşacağım

3. Madde sonradan atılan başka bir model telefonun imei atıldı onun

4 . Atılan imei düşerse yenisini atıyoruz ücretsiz bir şekilde

Telefon sistem bilgisine sormuş olduğunuz sorular ile en doğru şekilde ulaşılacağının farkında yim sormuş olduğunuz soruları video lu tanıtım kisminda cevaplamayı düşünüyordum. Yarın telefona micro sim kartı olduğu için sorularınıza tam anlamı ile doğru cevap vermek için yarın sim kartını micro yaparak görsel tanıtım videosu ekleyeceğim