Tıklama Bazlı : 1000 gösterim 3-5 TL
piyasa şartlarında tatmin edici fakat yinede düşük, 0,05 ve üzeri olsa daha iyi olabilir. ayrıca sadece click değilde gösterim bazlı kampanyalar olursa türk firmalarındaki en büyük eksikliği gidermiş olursunuz.
Popup :1000 gösterim 4 TL
günde 1 yada 12 saatte bir açılan ise ücret tatmin edici
Splash :1000 gösterim 4 TL
splash reklamları ziyaretçiler oldum olası sevmiyor.bunu yerine site giydirme gibi reklam modelleri düşünebilir. ben reklamveren olsam splash reklam yerde reklamımı yayınlatmam.
Video Bazlı : 1000 gösterim 5 TL
video reklam için ücretlendirme mantığınız tamamen yanlış. şöyle yapılabilir hem reklamverenler hemde yayıncılar için daha iyi olur. videonun gösterim süresine göre ücretlendirme. ücretlendirmeyi tamamen sallıyorum 10sn gösterilme 0,10 gibi.
1- Yeni yayıncılarımızın hesaplarına 10 tl Hediye yüklenip hediyemiz olsa nasıl olur ?
hediye vermek yerine diğer firmalar gibi sayımları %50 sayma gibi olaylara girmezseniz yeterli.
2- 4 Saatte bir ip havuz sistemi yenilense nasıl olur ?
ip havuzu sistemi çok saçma bi sistem. yayıncılar için büyük kayıplar oluşturabilir tabi reklamverenler için de kayıp oluşturabilir. hem yayıncı hemde reklamveren kayıplarını önlemek için çerez yada başka bir yöntemle bilmem kaç dakka sonra yapılan 2 ci 3cü daha fazlası clicklerde ücretlendirme 3de1 4 de 1 oranında düşürebilir.
3- İstemediğiniz reklam türlerini ve reklamları reklam engelleme sistemimizden istediğiniz gibi engelleseniz nasıl olur ?
sitede daha önce yayınlanan reklamları direkt listelenirse şu şu reklamları yayınlamak istemiyorum gibi seçenekler olsa çok daha güzel olur.
4- Sitelerinin günlük ziyaretci sayısı 250 bin ve üstü olan yayıncılarımıza özel ücretlendirmeler yapılması nasıl olur ?
sadece 250bin üzeri değilde bi kaç tane daha kademe olursa daha güzel olabilir.
5- Haftalık ödeme alsanız nasıl olur ?
Gayet güzel olur. kesintiler de önemli bir konu.
6- Sayımlarınız %100 e yakın olsa nasıl olur ?
Sayımların %100 olması zaten beklenemez fakat tatmin edici düzeyde olması zaten herkesin beklediği bişeydir
hayırlı olması dileğiyle.