"Ben yaklaşık 10 yıldır insan psikolojisi ve davranışı konusunda araştırmalarda bulunan bir kişiliğim. Kısaca siz yapılan, sitede verilen paylaşımlardan gocunuyorsanız, işinize gelmediği için caydırıcı şeyler yapmaya çalışıyorsanız gülümseyerek bunu algılıyorum. (Rıfkı da algılıyor.)"
Demiştik bir yazımızda arkadaşlar örnekleri gelmeye başladı. Durmak yok kesinlikle demekki doğru yoldayız
7 maddenin ilkinde bu tarz tepkileri alıyor olmak gerçekten Rıfkı' ya ve bana gurur veriyor

Örnekleri geldi.
Kim ne derse desin 7 başlıkta tüm seo programlarının kullanımını, spinlemeyi ve backlink işlemlerini öğreteceğiz. Amaç bilgi. Sitede verilen bilgiler işine gelmeyen varsa yapılabilecek bir şey yok.
Şu yazılar yazılacak ve bu yazılan yazıda ilki.
*1. Seo çalışmaları için kullanılan programlar
*2. Seo programları hakkında detaylı bilgiler.
*3. İçerik spinleme yöntemleri ve içerik üretme
*4. Yüksek PR backlink listeleri nereden bulunur?
*5. Doğal backlink ve imleme yöntemleri
*6. En iyi captcha servisleri ve kullanımı
*7. Sen...e x.r Kullanımı
Türk milleti zekidir, çalışkandır... 3000 kelime yazdık üşenmedik 6x3000 kelime daha; insanlarımızı, Hasan' ı Ahmet' i bilinçlendirmek adına yazacağız. Yazılarda hiç bir sert kullanım açık olarak verilmedi. Cem yılmaz gösterilerini izlediyseniz emin olun çok daha azı yazılarda var ve tamamı yinede sansürlü. Aksini idda eden bence gidip Cem Yılmaz veya diğer komedyenlere dava açsın. Dileyen inceler anlar dediğimizi. Ki bu tarz yorum yapanlar emin olun ömrü hayatında 3000 kelimelik yazı ya da makale yazmamıştır tahmin etmiyorum..
Kimse özellikle backlink işi ile uğraşanlar boşuna kıvranmasın. Siz biliyorsanız Ahmet' le Hasan' da bu işi öğrenecek.