Merhaba,
Flash oyun sektöründe tecrübesi olan bu işin hakkını veren kişi/kişilerden sadece destek istiyorum.
Site verip kelimesinde çıkmasını istemiyorum.
Site üzerine çalışmasınıda istemiyorum. Bana vereceği plana göre ben veya ekibim üzerinde çalışacak.
İstediğim uzun vadede oyun sitesine backlink anlamında nasıl haraket edeceğim. Nasıl bir linkwhell ağı kuracağım, İçeriği nasıl gireceğim vs...
Elimde yeteri kadar kaynak mevcut. Yıllardır piyasayı takip etsemde uygulama yapma fırsatım olmuyor. Dolayısıyla neyin doğru neyin yanlış olduğundan emin değilim.
1- Bana bir plan çıkaracak. Ayrıntılı şekilde. (1 Yıllık plan istiyorum)
2- Ben o plana uygun haraket edersem en iyi kelimelerde bile ilk sayfalara gelebilmeliyim. (Hatta 1. sıra)
3- Yapılacak işlem tek siteye olmadığı için site ismi vermeme gere yok. Örnek bir domain üzerinden bana ayrıntılı şekilde anlatacak. Hatta yazılı verecek. Nereleri nasıl kullanacağım. Nasıl haraket edeceğim vs.
4- Otomatik programlar vs istemiyorum.
Sıfır bir domaini bile 1. sayfada ilk 3 e getirecek bir yapısı olması gerekiyor hazırlanacak planın. Nasıl MARKA olabilirim. Nerden ne sıklıkla backlink alabilirim. Vs.
Link ağını nasıl kurmalıyım. Ayrıntılı
Nerelerden link almalıyım. paralı/parasız
Paravanları nasıl yapmalıyım.
Paravanları nasıl birbirine bağlamalıyım. Linkler nasıl olmalı. En ince ayrınıtısına kadar.
Backlink türleri nerden nasıl almalıyım.
En önemlisi bu çalışmalar ile ileride sıkıntı yaşamamam için en doğal görünüm olacak.
İleride paravanlar googlenin alarmına yakalanmamalı.
İş planı hazırlanıp yazılı ve görsellerle desteklenecek şekilde tarafıma iletilecektir.
Dosya iletildiğinde istediğiniz ödeme yapılacaktır.
Eksik gördüğüm nokta olursa dosyada istediğim noktalarda sorularıma cevap almak isterim.
Bu iş için istediğiniz ücreti ve güçlü referasnlarınızı tarafıma gönderirseniz sevinirim.
Bütçede sıkıntı yoktur. Lütfen hakkınızı isteyin.
Ayrıca tema yaptırıyorum. Bu temanın yapımında da sizden destek isteyeceğim. tema yapım aşamasında.
Uygun görülen arkadaş ile çalışmayı düşünüyorum. Ve iş planını ne kadar sürede teslim edebileceğinide belirtirse sevinirim.
Sadece aklımdaki konuları yazdım. Yazmadığım an itibari ile düşünemediğim herşey planda olsun isterim.
Bir kaç gün sonra değerlendirme yapıp çalışmak isteyeceğim arkadaşla iletişime geçeceğim.
Lütfen flash oyun sektüründe tecrübesi olanlar yazsın. Ama iyi tecrübesi olanlar yazsın.
Not: Hazırlayacağınız plan için her ay 1k kadar bütçe olabilir. Bu bütçeyi nerde nasıl kullanacağımıda belirtmeniz gerekiyor planda. Bu bütçe size vereceğim tutar değildir.bu iş için ayıracağım tutardır.
Mesajlarınızı bekliyorum.