Konuya Komik komik yok kulfu yok elham oku diyen kendisini komik sanan ama dinle dalga geçilmeyeceğini bilmeyen kendini bilmez 5 arkadaşımızı uzaklaştırdım bundan sonra forumda hareketlerinize dikkat etmezseniz süresiz uzaklaştırılan 5 arkadaşımıza herkes güler? çünkü optimizasyonu çözmüşler!!!
Ayrıca son olarak bir daha bir konuda bu şekilde yorumunuzu görürsem sizi ne elham kurtarır nede fatiha hatim indirmek zorunda kalırsınız bilginiz olsun.
Kendini bilmez 1 günlüğüne banlanan o 5 kişiden biride benim!!!!
Neden?
Vatandaş'ın biri 3 kulhu 1 elam oku demiş bunu alıntı yaparak arkadaşa doğrusunu aktarmaya çalıştım.
Kulhu ne ya
Kulhu değil İhlas elham yerine ise Fatiha olduğunu belirttim.
Bunu islama ve dine hakaret ve dalga geçmek olarak niteleyen sayın yönetici banlamıştır. Lakin bilmediği birşey varki günde 5 vakit namaz kıldığımdır. Müslümanlığıma hergün şükreden Ahiret günü kaybedenlerden olmaktan korkan birine dinle alay etti suçlaması yakıştırmak tabiri caizse siyaha beyaz demektir.
Din ile dalga geçip alay edeceğim alın yazımda varsaki (Allah Muhafaza) o gün gelmeden rabbim beni en büyük kazalarda telef etsin.
Beni isterseniz süresiz banlayın sorun değil ama rabbimin güzelliklerine, rahmeti ve merhametine karşı dalga geçti demeyin.