beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu Allah aşkına bilmediğiniz konularda insanları yanıltıp masrafa sokmayın marka başvurusu sonucu 8-10 ay sonra belli olan bir şey sanki her basvuru yapana al domain senin olsun diyorlar belirtilen kelimeye onay alan onlarca kişi vardır domain her zaman asıl sahibinindir. acunn google yandex vs vs vs yap basvuru bakalım onay da al domain senin mi olacak ?

konuyu açan arkadaşım yapacak birşey yok senin elinde olan birsey de yok domain verilmiş zaten senin isteğinle değil yani hediye değil zorla almışlar google bu tip işlerle pek ugrasmaz ancak sana denk gelmiş geçmiş olsun bu iletişim konusu mail geldi ise dikkate alma fake de olabilir domaini falanca adama atın gibi bir talepte bulunmazlar zaten panelden alır istedikleri yere koyarlar
Bak bir kere klavye artisliği yapma.İkinci olarak marka tescili süreci hakkında yeterli bilgim var.Burda acundan yada yandex ten bahsetmiyorum.Android market kelimesinden bahsediyoruz.Aynı zamanda

Ben araştırdım koydum ortaya sende ortaya koy bakalım bilginide tartışalım.Ancak artistlik yapıyorsunuz.Diğer tüm başvurular onaylananlar başka kişilere ait.