tr'ye reklamlar kapalı ama tr'den biri reklam için kanal açabiliyor. ikisi farklı kavramlar içeriğim ingilizce. ki zaten bu işte de ingilizce içerik üreteceksiniz.
Hesabını ABD üzerinden açık gösterirsin yani ülkeni değiştirirsin olur biter hocam forumda ben dahil yüzlerce kişi ödeme alıyor
arkadaşım ben ödeme alınamaz demedim ki bunun neresini anlamıyorsunuz youtube kazançları tr ye kapalı bu kural var mı var konu bitmiştir. Ha illegal yöntemle alınır ona bakarsanız şuan tr de 100 lerce film sitesinde ads reklamları dönüyor bin bir türlü yöntemle ödeme alanlarda mevcut ama ads ile uzun soluklu ve ciddi bir çalışmanız olacaksa bunun tek yolu sıfır kural ihlalidir bir ads hesabından ayda 500 1k usd arası ödeme alırsınız ama hesabınız büyürse yani şöyle aylık 10 15k usd ödeme çekilen bir hesap olduğunda kırmızı risk seviyesine gelirsiniz hesabınız ve kazançlarınız son centine kadar incelenir ve ufacık bir illegal yöntemde hemde ödeme tr bankaya ise şak ban bunun başka yolu yoktur ha usa da bir adres ve banka hesabınız varsa işler değişir çünkü ads türkiyeye yaptığı ödemelerde 10 kat daha titiz davranır yüksek kazançlı hesaplarda yılların tecrübesiyle sabittir..