Bu sitede hep başkalarını gördüm büyük büyük siteleri var, kendi işlerinin patronu olmuşlar. Ben bunu hiç yapamadım ama bu sefer büyük bir projem var. Teknoloji ve online oyun ağırlıklı bir blog kurmayı düşünüyorum. Evet başta büyük gibi gelmeyebilir ama elimden geldiğince masraftan kaçmadan, gerek seo çalışması yaptırarak gerek başka bir şey ile bu sefer büyük bir site kuracağım. İlk başta bütçeyi 100-150 TL olarak düşündüm domain host ücreti de tanıdığım bir yerden ve çok uygun bir fiyattan hazır diyebilirim. Benim yapacaklarım şunlar ;
-Her konudan (Oyun, Teknoloji vs.) maaşlı editörler almak (Bu biraz ileriki bir seviye en azından site index almaya başlayıncaya kadar tek başıma yürütmeyi düşünüyorum..)
-Ücretsiz olarak verebileceğimiz en iyi hizmeti sunmak (Örneğin iPhone 6 tanıtımı yapılırken ben veya başka bir editör youtube canlı yayın ile aynı anda sitemizden tanıtım yapacak)
-Konular tamamen özgün olacak, bir yerlere gelirsek ki bundan çok umutluyum ileriki yıllarda belki bir ofis kurularak editörler ofisimizde bile çalışabilir.
Ve bunlar arttırılabilir belki şimdi sizlere uçuk kaçık hayaller gibi geliyor 150 tl ile böyle bir işe başlamak ama çok umutluyum bu konuda bu konuyu da sadece sizin fikirlerinizi almak için açıyorum olumlu/olumsuz yorumlarınız benim için çok önemli..
SPONSORLUK TEKLİFLERİNE AÇIĞIM..
Şimdiden Teşekkürler..