Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7 gün boyunca sınırsız indirme işlemi yapmak isteyenler için trial.
7 gün sonunda hizmetten memnun kalırsanız ücretli kullanabilirsiniz.
Özellikle örnegin letitbit premium accountunuz vardır ama indirmek istediğiniz dosya turbobit sitesindedir. Tam bu durumdakiler için idealdir.
Trial bitince buraya 1 aylık üye olursanız tüm indirme sitelerinden faydalanabiliyorsunuz. Her indirme sitesine ayrı ayrı para vermeye gerek kalmıyor.

Adım 1: www.Premiumize.me siteye üye oluyoruz.
Adım 2: Eposta adresinize gelen aktivasyon linkini tıklıyoruz.
Adım 3: Cep telefonunuzu sisteme girmeniz gerekli. Teorik olarak herkezin 1 cep telefonu vardır. Bu hizmeti herkez 1 kez kullansın mantığı ile yapılmış.
Adım 4: Cep telefonunuza aktivasyon kodunu girince üyeliğiniz başlıyor.
Adım 5: Premiumize eklentisini browserınıza ekleyin. ( Firefox sıkıntılı Chrom sorunsuz çalışıyor. Eklentisi burada
Chrome eklentisini kurup. Browserınızı tekrar başlatın. Sağ üst köşeye bir icon geliyor. Oraya Premiumize.me kullanıcı adı ve şifrenizi yazın.
Ayarlardan:
Bu önemli--> Choose Mode: Auto
Konumuna getirin. Hepsi bu kadar.
7 gün boyunca tüm popüler indirme sitelerinden ücretsiz ve sınırsız indirme işlemi yapabilirsiniz.
Jdownloader 2 ile browser kullanmadanda indirme yapabilirsiniz.

7 gün sonunda başka bir Cep telefonu ve mail adresi ile devam edebilirsiniz.

öncelikle bu radminin verdiği uygulamayı kuruyoruz ne alakası var demeyin bu eklenti lokasyon olarak amerika gösteriyor IP değişmeden. sonra youtube kanalımızda aktif reklamlı olan bir videomuza giriyoruz reklamlarımız karşımıza çıkacaktır belki gereksiz bir bilgi ama öğrenmekte fayda var saygılar

ek olarak: kanalım Türkiye ama reklamlar dönüyor sıkıntı yok.