Özel mesaj gönderilmiştir
Tebrik ederim.Böyle projeler geliştirip ciddiyetini koruyanları,gerçekten birşeyler yapmak isteyenleri görünce mutlu oluyorum.
Bir çok kişiye web masterlığın yada yaratıcılığın film,w*rez sitesi işletmekten ibaret olmadığını gösteriyorsunuz
Özgün proje geliştirmekle normal sıradan kalıplaşmış projeleri geliştirmek farklıdır.Özgün proje zordur hemde çok ama insanın içini ısıtan,umut veren projenin bir gün tutacağı fikridir.
Bende bir proje üzerinde çalışıyorum.Maddi sıkıntılar yapıştı yakama borçların içinde birde proje geliştirmeye çalışıyorum.Kafayı zor toparlıyorum.Projeyi ayakta tutmak için parayı olabildiğince sıkıyorum gideceğim yerlere yayan gidiyorum yol parası vermiyeyim projeye para kalsın diye vs.Bir umut var başardığımda ne olacağını düşündükçe daha çok sarılıyorum projeye.
Tabi kolaya kaçmakta var açarsın bir war*z sitesi yada ad*lt sitesi ben çok iş başarıyorum dersin kendini aldatırsın.Ama önemli olan bir işi helaliyle yapmak.İçimdeki son umut kırıntısıda kaybolana kadar direneceğim inanıyorum bir gün düze çıkacağım
İnş. sizde başarılı olursunuz.

(Daha çok kendi dertlerimi anlattım ama kusura bakmayın doldum iyice

)