Üstad dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Backlink gücü ilede ilginç bir olay anlatayım size. Benim bir arkadaşım var realden ve kafası harbi kırık. Çocuk çok iyi birisi ama kafasına ne koyduysa o öyle olacak. Böylede tuhaf bir insan. Neyse bu çocuğun bir çok sitesi bulunmakla birlikte ay sonu 100 doları anca görüyordu. 1-2 yıl bu çocuğa dil döktüm. Sitelerine backlink al yoksa para yapamazsın, kazanması daha zordur dedim. Backlink alırsan kazancın 1 e 2 belki 3-4 olur filan dedim. Tabi beni dinlemedi koca kafalı burnunun dikine gitti. Sonra bende karar verdim ve onun 3 adet sitesini kendime ait sitelerden gizli linkledim. Tabi biraz zaman geçtikten sonra benimkisi havalara uçuyor. Neymiş efendim 232 dolar alcakmış sonraki ödemesinde. Bana tutmuş gördünmü bak backlink backlink diye kafamı ütüledin ama ben yinede bildiğimi yaptım ve backlinksiz kazanıyorum artık dedi. Bende hiç bozmadan bundan önce kaç dolar alıyordun da bana trip atıyorsun dedim. Oda 100 dolar alıyordum abi bilmiyormusun ya filan dedi. Bende aynen şunları söyledim. Len pez..enk sana yıllarca dil döktüm backlink al diye hep burnunun dikine gittin. Ben sana kendi sitelerimden şu kadarından backlink verdim. Onların sayesinde de bu seviyeye geldin. Şimdi anladın mı ne demek istediğimi? dedim. Fakat o napsa iyi, öküz herif bana küstü sitelerime backlink verdin diye

))) Gülermisin ağlarmısın işte böyle bir durum oldu bizimkisi. Sonra barıştık filan. Şimdi ise e-ticaret te backlink avında. E akıllandı tabi artık bizim eşşek

))
Uzun lafın kısası, Bana göre site işinden para kazanmak için ilk olarak sistemli çalışmasını, iş planına göre hareket edilmesi gerekir. Şartlayın kendinizi arkadaşlar, Her yemek yedikten sonra siteme göz atacağım, yada ne biliyim içerik ekleyeceğim diye.
sİZ ONA BAKMAZSANIZ O SİZE HİÇ BAKMAZ. Bu belli bir zaman sonra alışkanlık haline gelir inanın bana. Bundan daha önemlisi de digiklan üstadın da belirttiği gibi BACKLİNK. Sitenize link alımlarınız her zaman artan grafikte, milletin pislemediği çeşitte olsun. Döküman backlinkleri, resim backlinkleri, video backlinkleri, rss vs vs bunlar uzar gider. Hep footer ve tanıtım çalışmayın kısaca.
YAZDIKLARIM BİRAZ KONU DIŞI OLDU ALKADRAZ HOCAM KUSURA BAKMAZSIN UMARIM.