Merhaba ,

27 Şubatta aldığınız hizmet , 28 şubatta ftp sorunu nedeniyle göndermiş olduğunuz ticket başka bir ticket yok,
Siteniz ve radyonuz aldığınız günden bu yana aktif ve kullanıyorsunuz , bizlere göndermiş olduğunuz psd dosyasını görsel playere dönüştürmek konusunda size bazı sorunların olduğu iletildi, farklı bir uygulama yapılabileceği söylendi. Sizi bu konuda beklettiğimiz doğru. Fakat neden aşağıda yazdığınız yazıda sorunlar bir ay da çözüldü ve radyonuzun çalışmıyor imajını veriyorsunuz. Sorun sadece istediğiniz playerin tarafınıza gönderilmemesi , sitenizde radyonuz aktif çalışıyor. Size bir yıldan fazla hizmet verildi , kesinti veya radyonuzun yayın yapmaması gibi bir durum oldumu , görsel bir player için sanki radyonuz çalışmıyor hizmet alamıyor imajını veriyorsunuz. Memnun değilseniz iade isteyin lütfen.

ikaarus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz bu firmadan 27 şubat günü 1 yıl aac+ hosting +radyo hosting+5 gb oto dj aldık. Bir çok problem yaşadık radyo aktif edilmedi yayın-al şifrelerinde sorun oldu. Oto dj e şarkı atamadık telefonla ara ara açılmaz ulaşamadık güç bela 1 ay içinde sorunlar çözüldü. Fakat radyonun açılmasını bekleyen insanlar bıktı usandı onları kaybettik. Daha önceden de 1 yıldır bu hosting ile çalışıyorduk yayın kesintisi açısından sorun yoktu.

Yanılmıyorsam 7. gün kendilerine psd dosyasında playerimizi yolladık kodlar mısınız yoksa biz kodlatacağız dedim kodlarız dediler. Aradan bu kadar zaman geçti ne ses var ne seda, telefonlarıma cevap alıyordum haftaya söz bu hafta içi ok diye şimdi telefona çıkanda yok. Zaten mail ticked vs. söylemiyorum bile. Kağıt yazıp şişeyle boğaza atsam ona bile cevap gelir herhalde. Bana yapmayacağız deseydiniz de keşke yaptırsaydık başkasına. Hatta hiç sizinle çalışmasaydık bir sürü dinleyici kayboldu o kadar reklam yaptık açılacağız tekrar aktif olacağız diye ne heves kaldı ne bir şey bildiğimiz firma dedik ödedik Peşin ücreti.

Keşke hiç almasaydık..

Bu arada arkadaşlar , Ücretsiz radyo hosting hizmetimiz çok kısa sürede devreye girecektir.
Alt yapısı herşey tamamlanmıştı , farklı bir projemiz olan ip kamera hizmetimiz yoğun ilgi gördüğünden ücretsiz radyo hosting hizmetimiz geri planda kalmıştır.

İnşallah bu ayın sonuna kadar bu projemize de devereye alacağız.

Anlayışınız için şimdeden teşekkür ederim