size edindiğim tecrübeleri söyleyim. Yotube ile web sitelerinin birbine benzer yanları şöyle

youtube kanal
*eski tarihlerde açılmış kanallar daima avantajlıdır (2010 yılında açılmış bir kanalım ile 1 ay önce açılmış olan kanalım, video izlenimleri aynı değil. Eski kanaldaki videolar daha çok izleniyor)

*Sosyal ağ ve direk yollanan hit (arama motorlarının dışında kazanılan hit) kalitesiz hit bana gör.
(sosyal ağlardan yolladığım hitten kazandığım 100 tıklamaya 6-7$ alırken. Sadece arama yoluyla gelen hitten 50 tıklamaya 10$ kazanabiliyorum)

*youtubeye yüklenen ilk video ve etiket daima ön sıralara çıkıyor (cep telefonum ile melonun kaleci olup, kurtardığı bir gol videosu vardı birkaç saat içinde 100K izlenmişti) youtube ye ilk yükleyenlerden biri bendim

*youtube de ilgili etiket ve açıklama çok önemli (yalancı ve aldatıcı başlık ve içerik insanlartarafından beğenilmediği için kanalınız gerilere düşebiliyor)

websiteleri

*eski kayıtlı domainler seo ve sıralama açısından önemlidir.

*Sosyal ağlardan gelen hit ile arama motorlarından gelen hit arasında çok fark vardır. (sosyal ağlandan gelen kişilerin çoğu yalnış yönlendirmelerden dolayı geldikleri için, sitede zaman geçirme süreleri çok azdır. Arama motorlarından gelen kişiler ne aradığını bildikileri için kaliteli içeriklerde daha uzun zaman harcamaktadırlar)

*websitelerine girilen ilk içerik daima üst sıralarda yer alır (bu biraz suistimal edilen konu haber siteleri bunu çok güzel suistimal ediyor bence)

*sitenize konu hakkında etiket, resim,video, dosya vs.. girilmesi çok önemlidir.
(sizin siteniz yemek tarifleri sitesi diyelim, sırf hit gelsin diye siz tutupta içerikte fotbol yorumları paylaşırsanız , o zaman siteniz çöplükten başka birşeye benzemez)

İmleme sitelerini hit gelsin diye değilde sadece aramalarda ve örümcekler tarafından hızlı bir şekilde indexlenmesi için kullanırsanız iyi olur. İmleme Bunun dışında kullanılırsa zaten bir faydasını göremiceksiniz