Gocmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaz bunu bir kenara hocam, Fener uefa kupasını alır ve sizde burada diğer Fenerbahçe düşmanları olarak kalırsınız. Ben kafadan yapmıştım, Bayern-Barcelona karşılaştığına bakmamıştım. O şekilde olacaksa eğer;

Uefa Finali: Fenerbahçe-Chelsea (Fenerbahçe Galip)
Şampiyonlar Ligi Finali: Bayern-Real Madrid (Bayern Galip)
Süper Kupa Finali: Fenerbahçe-Bayern (Bayern Galip)
fenerbahce bana göre (altını çiziyorum bana göreyi topa tutmayın) gerçek rakiplerle karşılaşmadı.lazio maçını izleyen herkes lazio o maçı almaya çıkmadığını çok rahat görür.rocky 5 izleyen bilir.tommy gun vardı sen asla gerçek rakiple dövüşmedin derdi rocky ile sokak ortasında güreşe tutuldu rocky kazanıyodu.aynısı fener içinde geçerli.ağzını burnunu kırmasalarda sakat ederler

şaka bi yana fener benficayı eleyemez düşüncesindeyim.en büyük handikapı Aykut Kocaman.ama buraya kadar gelmesi o galatasarayın o dönemki heyecanını veriyo azda olsa.ama galatasaray gibi güçlü rakiplerle ASLA karşılaşmadı bunu ben değil çevremdeki herkes fenerli fenerli olmayan kabul ediyor.

aynı şey gerçi schalke maçında gs için geçerli.

ş.ligi bayern barca bu sene süpriz çıkmazsa olur gibime geliyor.

uefa finali benfica chelsea gözüküyor.

genede inşallah fenerbahce kazanır yani sonuçta öyle böyle Türkiye temsil ediyor.fakat ben genelde malesef nötr kalıyorum.