Yaa anlamadığım herkes hızlı reklamdan para alıyor... Hızlı reklamla görüşüyor ama ne mail adreslerine atmış olduğum maillerime cevap alabildim. nede sistem özerinden destek talebime (gerçi henüz 1 - 2 saat oldu destek talebim ) cevap alabiliyorum. Kendi sitelerinde yazıyor 15 - 30 tarihlerinde ödeme talebi aktif olur diye eee ayın 15 bugün ödeme talebi falan aktif değil ne olacak onları keyifleri olacak diye 30 unumu bekleyecek bunca insan 30 olmadı hadi öteki ayın 15 bekle )) ben fazla birşey almayacağım hadi 200 tl civarında beklediğim bir ödemem var ama yüklü ödeme alacak arkadaşlar vardır eminim ki, hataa bir çok arkadaş belkide buradan alacağı parayla geçim sağlıyor. öyle bir kaç kişi ben paramı aldım demesiyle olsaydı bu işler ne güzel olurdu ...

Bu yapılan tamamen insanları zor durumda bırakmaktan başka birşey değil... Ay başına kadar da kimse ödeme beklemesin bence şahsen ben beklemiyorum artık ve ivedilikle de reklamları kaldırıyorum. Bundan sonra ne kendi sitelerimde kullanacağım nede hiçbir platform da hızlı reklam ile olumlu bir söz söyleyeceğim.

Ayrıca kesinlikle de yanlış anlaşılmak istemem insanlar zor durumda olabilir, (Firmalar) ama ozaman çıkarsınız doğru düzgün bir açıklama yaparsınız herkes ona göre tedbirini alır...