Merhaba arkadaşlar,
Çalışan biriyim ve boş vakitlerimde internetten satış yapmak istiyorum. Çağrı merkezi çalışanı olduğum için çalıştığım saatlerde de işi takip edebilirim.
Örneğin zayıflatma kapsülü satışına karar verdim diyelim.
Ben sadece işin satış ve pazarlama kısmına bakmak istiyorum. Anlaştığım firma satılan ürünü faturasını da ekleyerek kargoya verecek.
Fatura için de firmadan ürünü 20 TL'ye alıyorsam ve 50 TL'ye satıyorsam, normalde firma 20 TL için fatura kesmeli ama aradaki 30 TL için de farkı ben verip 50 TL için fatura kestirmek istiyorum. Bilmem firma buna izin verir mi?
Kargo için de 5 TL'yi geçeceğini düşünmüyorum. Hele ki anlaşacağım firmanın kargo ile anlaşması varsa daha da ucuz olacaktır.
Yalnız ödeme konusunda ne yapacağım bilmiyorum. Aslında mobil ödeme güzel bir yöntem ancak firma olmam isteniyor. Havale ve EFT ilk aşamada uygun ama sanal pos, mobil ödeme ve kapıda ödeme gibi seçenekler için ne yapmalıyım?
Ufak bir şirket mi kursam? Şirket işiyle uğraşmamak adına faturayı dahi anlaştığım firmaya kestirmek istiyorum ama şirket kursam daha mı iyi olur? Home Office iş yapıp e-ticeret ile ilgileneceğim için sanırım yazar kasaya da ihtiyacım yok.
Bu konularda hem beni hem de konuya ilgi duyan arkadaşları bilgilendirirseniz sevinirim.
Hem de aramızda tedarikçi arkadaşlar varsa irtibat halinde olalım.
İlginiz için teşekkürler.