yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
garanti , isbank , akbank , ykb bunlar kaliteli bankalardir fakat iste öyle senden benden aldiklari icin böyle oldular.

sana kuveytturk bankasini öneririm kisa zamanda isbank hesabini kapatman gerektigini söyleyebilirim.

kuveytturkte hesap acimi ücretsiz havale eft ücretsiz bir cok islem icin ücret almazlar.

ayni hesapta 5 tane farki vadesiz hesabim var altin euro dolar vs birtanesinden ekstra ücret kesmezler.

isbank hele bir keresinde euro hesabi actim icine para attim adamlar 2 gun sonra isletim masrafi adi altinda para kesmisler. Dedim ki 1 yil gectimi neyi islettin 2 günde cevap yok tabiki. sozlesme böyle bidi bidi.

Kuveytturk tek gecerim yani. Zararin neresinden dönersen zaten kardir. Ekstra yatirima felan gerek yok yilda minimum 100 TL sadece banka degistirmek ile kar edersin.
Bende Kuveyttürk kullanıyorum hocam şimdi paypal bozum yapıyorum ya bankalar çok olursa daha iyi olur.. Ama var ya kuveyttürk ile iş bankası arasında dağlar kadar fark var. İş bankası cebinde para bırakmaz..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:25:38 -->-> Daha önceki mesaj 00:23:10 --

Netkomik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yatırım hesabı kullandığın zaman mkk yani merkezi kayıt kuruluşu adresine zarfla şifre yollar kesilen ücret bunun ücreti.
Hocam peki bu tekrarlanacak mı? Ayrıca 10 tl altı olunca para almıyorlardı neden aldılar?