soneryakamoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
orada dalgalanma ile ilgili gecen en ufak bir terim yoktur dedigim olay sandbox yemek blogspotlar sandbox yemez diyorsaniz iddiaya girelim kazanirsam blogu ucretsiz birakirsin.

Ayrica cumleleri de anlattigi olay degil de anlamak istediginiz gibi yorumluyorsunuz.

Kaldi ki 301 ya da diger yonlendirme veya domain ekleme vs taktikleri olabilir ama soz konusu blogspot ise blog geri glmz anca icerikleri google den carparsn.

kisaca 4k blogspot icn xyz ye 500 tl vrmk de parayi cope atmaktir.

nyse hayirli satislar
burada 301 den bahsettiğim tek kelime varmı benim dediğim gibi yontemini bilmiyorsanız yorum yapmayın

12 senedir tasarımla 4 senedir xyz siteler ile 1 senedirde bloglarla uğraşıyorum hiçbir blog sitem daha sandbox yemedi 400k hitlere çıkmasına rağmen bu kesin yemeyeceği anlamına gelmeyebilir tabiki ama diğer domainli sitelere gore altyapısından dolayı çok daha düşük bir ihtimaldir blogların sandbox yemesi + olarak deindex yemezler + olarak tib ban olmadı daha bloglarda bunlar bir normal siteye gore artılar tek dezavantajı blogspot tarafından şikayet gelince kapatılması ve ben şunu soyluyorum kapatıldığında 2-3 gün sonra kaldığı hitten devam ediyorum diyorum normal siteler sandbox-filtre-deindex-tib ile uğraşırlarken bunun tek bir dezavantajı kalmıyor ama siz hala neyi tartışıyorsunuz anlamadım ayrıca site 10k 4k değil 10k bir sitede bu dezavantajlar olmadan 500tl ye çok çok uygun bir fiyattır işi bilenler için.