Burada yanlış bilgilendirme var.
1-Silinen blogspot site ile indexler ve blok da gider ki aynı hitten devam edemezsiniz; belki siteniz silinmediği için bunu bilmiyorsunuzdur.
2- Blogspotlar filtre yemez lafı kesinlikle yanlış bunun onlarca örneği var kendim de günlük 30k ulaşan siteden de gördüm, 6 ay sonra gerkeli değişikliklerden sonra toparlanan oldu ve hala toparlanmayan da var.
3- Sıfır site açıp bekleyene kadar var olan siteden gelir sağlamak ve geliştirmek ya da bu siteyi linkleme için kullanmak da olabilir; burada alma nedeni alıcıyı bağlar kimseyi değil.
Yani yazış nedenim elbette satışı körüklemek ya da olumsuz görmek değil; ayrıca bu tarz sitelere olumsuz bakanlar olsa da en çok kazandıran siteler aslında. Yazılanlar ise deneyimler ve kişisel fikirlerdir ki zaten bu alıcıları bağlamaması lazım.
1. si gercekten bu işi bilmiyorsunuz işte her işin bir taktiği bir yontemi var istediği kadar silinsin indexler benim 400k bloglarım 1 ayda 1.5 milyon na yakın 5 adet bloğum silindi ve çözümünü buldum artık hemde basit bir taktikle alt taraftaki mesajdada dediğim gibi yontemi bilmiyorsanız benim yapabileceğim birşey yok
2. si sizin dediğiniz filtre değil dalgalanmadır burada ben dalgalanma yaşanmaz diye birşey demedim filtre ve dalgalanma ayrı şeylerdir bunları birbirine karıştırmayın
3. sü tabi alış nedenin beni bağlamaz ama madem 15 günde 12k site yapıyorsan bende sana paranı boşuna atma madem diyorum ve artık konu uzamasın diyorum.
Ciddi alıcılar msn ekleyebilir pm atmıyorum satış bu gece sonlandırılacaktır.