RQ7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.
Ben Doğan Kutbay, 25 yaşındayım. Beyaz Rusya'da yaşıyorum. Almancı değil, Angaralıyım. Bazı sebeplerden geldim buraya, göç ettik diyelim.
8 yıldır tasarımcılık yapmaktayım, r10'da kendimi öne atmadım, buranın piyasası çok haşin. (Kibarca ergen dolu demek istiyorum)
5 Senelik html/css (iddaalıyım)
4 senelik php
2 Senelik oophp
4 senelik wordpress-php tabanında bilgim vardır.
Buraya bunları yazmamın sebebi beni tanıyın ona göre çalışalımdır.
Kendimce tasarım/temalar yapıp themeforest'da satıyorum. Ancak çalıştığım iş sebebiyle herşey çok yavaş ilerliyor.
Bana, wordpress'de her hangi bir framework (ücretli, ücretsiz) üzerinde çalışmış, düzenlenebilir tema giydirmiş, tecrübesi olan ve kendine güvenen bir arkadaş, ortak gerekiyor.
Amaç belli, tasarımı yapacağım, html/css'e giydireceğim, arkadaş da wordpress temasına dönüştürecek, ancak pophov3'ün admin paneli gibi değil de interneten indirip adamlar yapmış diye baktığınız admin paneli'nden yapabilecek arkadaş lazım.
50-50'dir projem.
İlgilenenler şimdiden bana doankutbay[@]hotmail.com adresine mail atabilirler.
referans falan gerekmiyor, zaten belli olur.
Sorun giydirmeks wordpress e (ve joomlaya vs)
http://www.artisteer.com/Default.asp..._2012_05_2&p=c

bu prgoram size para ve zaman kazandırabilir. tasarladığını öğeyi wordpress teması olarak ihraç edebiliyor. Biri ile anlaşın calısın tabi bir elin nesi var hesabi lakin bunu da bilin en azından size yedek plan kazandırabilir. (not hiç bir ticari faydam yok bu programı bulunca cok mutlu olmuştum belki birileri de benim kadar sever diye yazdım).. iyi çalışmalar