Yok değil önceden smf idi sonradan lisanslı ipb ye geçtim 2011'de belki başka siteyle karıştırdınız hiç vbulletin kullanmadım

hocam sunucumun çokta ağır değil yani en azından bu kadar etkileyecek kadar ağır değil
herşey ekimden sonra başladı her ay düşüşe geçti halbuki hiçbirşey yapmamıştım tam tersi rutin günlük cep dosyaları ekleme haber ekleme gibi işlemleri yapılıyordu google webmastera kaç sefer mail attım her mailime gelen cevap spamda değilsiniz sitenizle ilgili olumsuz birşey göremedik. Zaten burada moralim bozuluyor. google açısından hiçbir cezada değilim habire büyük teknoloji haber siteleriyle yarışırcasına haber ekliyorum cep telfonları için uygulama oyun ekliyorum diğer sitelerde kaynak göstererek paylaşım yapıyorum

emin olun 3 aydır teknoloji haberlerine eklediğim haberlerimin tamamını; facebook,twitter,stumbleupon,delicious,digg yeniim,google+ da friendfeed'de paylaştım paylaşmadığım tekbir haberim dahi yok

Vallahi artık kilitlendim aklım almıyor çözemiyorum günlük 3-4k hatta kimi zaman 5k ya çıkan hitim sadece 5 ayda diplerde şuanki hitimi yazmaya utanıyorum