arkadaşım bu tavır nedir? sanki adwordsda çalışan biri gibi konuşuyorsun. neden bu kadar google yi savunuyorsunuz anlamıyorum. ben adwordsdan anlamam. benim hesabın hiç bir kural ihlali yapılmadığı halde banlanıyorsa sorun reklam şirketindedir. yani illa sizinde bize hak vermeniz için banlanmanızımı isteyelim? elbet sizinde sıranız gelir
Bilginiz yoksa o zaman bilginiz varmis gibi konusmayin. yok bizim paramizla zengin olmuyormus. zaten senin 2 kurusuba ihtiyaci yok, reklam verenlerden milyarlar aliyor, birkac milyon yayinciya, yani sana bana verdi de ne oldu....
adsense TOS hic okudun mu? zannetmiyorum.
yukarida dedigim gibi, 3. parti cerez bilgilendirme metni koymak 1 yildan fazla mecburi, bu konuda foruma seoengineer'in bir konusu var.
reklamlar ustte, icerigi altta tasimak kalite kurallarina aykiri, menuyu ve reklamlari yapisik koymak kural ihlali. ve bunun gibi nice kurallar var.
kural dedigin sadece sitenin iceriginde degildir, onlarca, hatta yuzlerde faktor var ve yukarida diger arkadaslarin dedigi gibi, sitenin her sayfasini incelemek bize duser. google incelerse ve hata gorurse banlar, reklam vereni kacirmak istemez cunku.