Prode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın ama o dediğimiz firmalar az da olsa mantıklı özellik ve fiyatları sağlasalar zaten küçük firmalar veya yurt dışı firmalarla uğraşmazdık piyasada bu kadar çokta hosting firması olmazdı.
bence siz kusura bakmayın da piyasada zaten çok hosting firması zaten yok. 1 adet vps üzerinden hosting hizmeti sağlayan onlarca kişiyi firma olarak düşünüyorsunuz sanırım siz. sanırım size göre mantıklı özellik ve fiyat ;

sınırsız alan
sınırsız trafik
illegal içerik serbest
yıllık 10 tl kdv dahil (fiyat çok gelmiş olabilir)

gibi sanırım. bu şekilde hizmet sağlayan firmalar da var. hizmet aldığınız firmanın açtığı konudan aldığım hosting paketi;

Linux Hosting - Paket 2

1024 MB Disk Alanı
20 GB Trafik (Aylık)
Limitsiz Alt Özellik
1 Adet Web Sitesi Barındırma
Türkçe Kontrol Paneli
Hazır Site Kurulum Aracı
Ücretsiz 7/24 Teknik Destek

Fiyat : 7,99 tl

bu mu sizin belirttiğiniz mantıklı özellik ve hizmet? Bence öncelikle bir hizmet alırken sizin özelliklerde mantık aramak yerine, hizmette mantık aramanız lazım. kusura bakmayın ama sizin burda konuyu şikayet konusu olarak açmanız yerine;

"ben mantıklı düşünmedim bu firmacıktan hosting aldım canım yandı, böyle paketler vermeye çalışan firmacıklardan uzak durun, işini hakkıyla yapan böyle firmacıkların piyasayı baltalamalarına rağmen hizmet vermeye çalışan, kdv sini ödeyen, geçici-kalıcı-oracı-buracı vergisini veren, bünyesinde birçok gence iş imkanı sağlamış, onların bilgi anlamında bu sektörde gelişmesini sağlayan firmalarımızdan hizmet alın." demenizi tercih ederdim.