DarkeviL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Bu arada iletişim formunda; Email Addresinz iki tane d var ve bir i eksik. İyi çalışmalar.
Dikkatiniz için ekip adına teşekkür ederim.

t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Tatil.com da yeni alındı ve şuan kafaya oynuyor geç mi kalındı yani? Bence büyük bir reklam bütçesiyle çok iyi yerlere gelinir ki bu sikayet.com sahibinin bunları yapabileceğini zannediyorum.
İyi dilekleriniz ve yorumunuz için ekip adına teşekkür ederim.

ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşların bir çoğunun belirttiği üzere domain 10 numara.
www.sikayetvar.com varken başarılı olunmayacağı şeklindeki eleştirilerin haklı olmadığını veya dayanaksız olarak sunulduğunu düşünüyorum. Ancak, dikkate alınması da gerekiyor;
Şöyle ki,
- sikayetvar.com dan insanlar genellikle çok memnun olmasa da en gelişmiş mecra olduğundan zorunlu görüyor şikayetini girmek için. Ayrıca, sikayetvar.com bu işin 1 numarası olarak görülüyor ve SEO açısından da çok ileride marka ve bilinirlik açısından da çok ileri bir noktada. Aradaki mesafeyi kapatmak için de SEO ve reklam ile çok hızlı yol almanın ya da fark yaratmanın kolay olmadığını düşünüyorum. Elbetteki belli bir pazar payı edinilebilir, ama bu domainin hakkı olmaz.

Peki ne yapmalı?
- sikayetvar.com temelinde pazar eksiklikleri ile araştırılmalı; insanlardan memnun olmayanların neden olmadığı tespit edilerek bu eksiklikler giderilmeli.
- Yeni fonksiyonlar ile normalde bir ihtiyaç olmasa da insanlara seçenek sunularak ne tür fonksiyonlar eklenebileceği değerlendirilmeli.
- Firmalar için ve sikayetciler için iki ayrı yaklaşım ekibinin her zaman koordineli çalışılması sağlanmalı. Sadece şikayetciyi ya da sadece şirket ve şikayet edileni ve sırtlarından para kazanmayı düşünen bir sistemin başarılı olabileceğini sanmıyorum. (genelde ücretli olarak fikir sağlıyorum; size ayağınızın alışması için bir kaç fikri özel mesaj ile ücretsiz yollayacağım. )
- Beta dönemi çok önemli. Sistemi açmadan önce mutlaka beta test edici kişilerin sistemi çok iyi test etmesi sağlanmalı. Çünkü alanadınız kıyıda köşede kalacak gibi değil, mutlaka haber olacaktır. (hatta bu sağlanmaya çalışılmalı.)

Başarılı olmanızı gönülden isterim...

Saygılar
Üzerinde durduğumuz hususlara bir kez de siz değinmişsiniz desek yanlış olmaz.
İlginiz ve bilgilendirme için ekip adına teşekkür ederim.

********** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir proje, hayırlı olsun
İyi dilekleriniz ve yorumunuz için ekip adına teşekkür ederim. Hayırlısı olur inşallah.