domaini satın mı aldınız kiraladınız mı merak ettim
Bi kaç görüşme yapıldığını duymuştum bu domain için umarım kiralamışsınızdır.
Gerekli anlaşmalar ilgili kurumla yapılmış ve Domain devralınmıştır. Yorumunuz için ekip adına teşekkürler.
sen mi alacan hocam domaini
Yorumunuz için ekip adına teşekkürler.
Tebrik ederim cok guzel proje domain ayri bir guzel Sikayetvar gercek bir rakip gorucek galiba Allah utandirmasin..
Amacımız tabii ki sektörde öncü olmak.
İlgili sektörde güçlü rakiplerimizin varlığının da farkındayız.
İyi dilekleriniz ve yorumunuz için ekip adına teşekkürler.
Domain çok güzel hocam. Bu kadar kaliteli bir yazılım ve tasarım ile ortaya çok güzel bir platform çıkacaktır. Başarılar dilerim.
Tasarım ve yazılım için var gücümüzle çalışıyoruz. İyi dilekleriniz ve yorumunuz için ekip adına teşekkürler.
Domain ortada

Başlangıç bu kadar iyiyse gerisini düşünemiyorum
Hayırlı olur inşallah,Allah utandırmasın..
Güçlü bir rakipiniz var bu düşünülerek ortaya güzel bir iş çıkarsa neden olmasın, domain bu iş için çok iyi +1
İlgili sektörde güçlü rakiplerimizin varlığının farkındayız.
Sektörün öncüsü olmak için elimizden geleni yapacağız.
dediklerimi sakın art niyet aramayın
yıllar sonra bu domain ağaları tüm domainlere çöktüler 1e alıp 100 e sattılar misal oyun.com milyon dolarlar havada uçuşuyordu sonra baktılar kimsenin iplediği yok site açmak zorunda kaldılar ve sonuç hüsran domain al kafaya çık olayıda bitti sahi bi ucakbileti.com vardı ne oldu ona

sikayetvar.com varken sizin projeniz tutmaz hocam ben söyleyeyim bu iş domainle olmaz koskoca doğuş holding aptal mı ki bir domain alamıyor n11.com diye r10 a koysan 50 lira veren çıkmaz hepsiburada.com diye domain alsam satmaya kalksam reg free derler domainin bi önemi yok milyon dolarlık adwords basıyor adamlar tv reklamları daha sonra isim akılda kalıyor radyo reklamı ucuz oluyor ismi sürekli tekrarlattırıyorlar reklam bütçesi 100 bin tl ye çeklip 3-5 milyon dolarlık cironun keyfine bakıyorlar bunu neden mi yazdım dershane.com a benzer bir domaine a teklif veripde projeye 400 bin tl yi harcamayı ders videoları koyacak iş adamının ikna ettim ama hayatımın hatası oldu adam projelendiriyor ya uyanıl 20 bini veren 40 binide verir diyen domain sahibi yüzünden iş yattı yıllar sonra sikayet.com açmanız artık bir önemi kalmadı interneti 2 aylık face girecek kadar bilen karşı komşu bile kart aidatını şikayet edecek siteyi bulmuş ve sık kullanılanlara eklemeyi başarmış bankadan felanda aramışlar memnun olmuş kısacası testiyi dolduran gitti hayatımda en üzüldüğüm guruh domaincilerdir mesleği o kadar kutsamışlar ki bu eleştiriyi bile kaldıramayabilirler.Bu siteden olsa olsa anternatif olur
İlgili sektörde güçlü rakiplerimizin varlığının farkındayız.
Ancak birileri projede öncü diye başarısız olacağımızı düşünmüyoruz.
Elbette işimizi düzgün yapmazsak sonuç bizim aleyhimize değişebilir.
Ancak başarmak için de elimizden geleni yapacağız.
Sonuçta sektör de tek kişiye ait değil, illaki kendimize yer edineceğiz.
Bu yerin üst sıralar olması için tüm gayretimiz.
Yorumunuz için ekip adına teşekkürler.